Explicația halucinantă dată de asistenta medicală care și-a abandonat bebelușul pe un tomberon

Ultima actualizare:

    Femeia susține că s-a asigurat că fetița e în afara oricărui pericolFoto: Antena 1
Femeia susține că s-a asigurat că fetița e în afara oricărui pericolFoto: Antena 1

O asistentă medicală din Sălaj este cercetată penal, după ce procurorii au descoperit că, în urmă cu șase ani, și-a abandonat fetița pe un tomberon, în Oradea. Totul a avut loc în 2013, când tânăra a născut la maternitate o fetiță perfect sănătoasă. Era încă elevă la un liceu din Zalău și își ascunsese sarcina de familie, prieteni și colegi.

După externare, tânăra și-a abandonat bebelușul nou-născut pe un tomberon în oraș, pe un frig năprasnic, între crengile de brazi. Un locatar aflat în zonă a fost cel care a auzit plânsetele copilului și a sunat de urgență la Poliție.

„Era frumos așezata, brazii erau în așa fel încât să nu o jeneze.”, a declarat Florin Chis, potrivit observator.tv

Cum a fost descoperită fapta asistentei medicale

Fetiţa de doar câteva zile a fost dusă la spital cu pneumonie. Luată în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului, a primit apoi o nouă şansă la viaţă. Micuța a fost adoptată de o familie din Oradea și nu știe nimic despre cumpăna peste care a trecut imediat după naștere.

La șase ani de când fetița a fost abandonată, mama biologică s-a căsătorit și s-a prezentat la Serviciul de Evidență a Persoanelor Zalău pentru eliberarea unei noi cărți de identitate. Funcționarii au descoperit că femeia figura ca având un copil și i-au cerut certificatul de naștere al fetiței. Aceasta a negat, iar funcționarii au anunțat Poliția. Procurorii au demarat o anchetă și au descoperit că tânăra și-a abandonat fetița la naștere, în anul 2013. 

Femeia le-a spus anchetatorilor că nu a dat niciodată naștere unui copil, dar ulterior și-a recunoscut fapta. Asistenta medicală susține că s-a asigurat că fetița e în afara oricărui pericol. Ea a mărturisit că și-a abandonat fetița, dar că a stat ascunsă în apropierea tomberonului, ca să se asigure că nu pățește nimic până când o găsește cineva. Atât ea, cât și tatăl fetiței, sunt cercetați sub control judiciar pentru rele tratamente aplicate minorului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net