Beat la volan, un avocat din Iași a lovit trei mașini parcate. L-a apărat în instanță pe Codrin Nicoară, soțul regretatei mezzosoprane Maria Macsim Nicoară

accident_iasi.jpg

barbat avocat accident 3 masini
Avocatul din Iași a lovit trei mașini parcate
Foto: bzi.ro
Citeste tot despre: 

S-a urcat băut la volan și a făcut prăpăd într-o parcare! Șoferul, un cunoscut avocat din Iași, a lovit trei mașini staționate corespunzător. Andrei Horga s-a ales cu dosar penal pentru conducere a unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Avocatul Andrei Horga este cel care l-a reprzentat în instanță pe pianistul Codrin Nicoară, soțul regretatei mezzosoprane Maria Macsim Nicoară, moartă în urma unui bizar accident produs în locuința celor doi. Miercuri seară, Horga se afla în localitatea ieșeană Rediu când a pierdut controlul volanului și a intrat în plin în alte trei autovehicule care se aflau staționate, scrie bzi.ro.  

Avocatul avea 0.73 alcool pur în aerul expirat   

Acesta a fost testat alcoolscopic pe loc, rezultatul fiind de 0.73 alcool pur în aerul expirat. Astfel, a Andrei Horga a fost dus la o unitate medicală pentru a i se preleva probe biologice prin care se va stabili cu exactitate alcoolemia pe care a avut-o.

Poltistii au întocmit un dosar penal pe numele avocatului, pentru conducere a unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice sau alte substanţe. 

 

Citește și: 

 

Baia Mare: Un poliţist de la Rutieră s-a urcat băut la volan, a făcut accident și a fugit de la faţa locului

 

Explicația halucinantă a unui preot beat la volan: «Dumnezeu a condus mașina asta»

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1