Explicația halucinantă a unui preot beat la volan: «Dumnezeu a condus mașina asta»

Ultima actualizare:

    Preotul a refuzat să îi fie recoltate probe biologiceFoto: Captură video
Preotul a refuzat să îi fie recoltate probe biologiceFoto: Captură video

Scene desprinse dintr-un film polițist au avut loc în județul Iași. Protagonistul nu a fost, însă, un tâlhar sau un criminal, ci un trimis al domnului care a gustat un pic mai mult decât ar fi trebuit din vinul pentru împrtășanie. Polițiștii l-au urmărit prni trafic pe preotul amețit de aburii alcoolului și, într-un final au reușit să îl oprească. Povestea nu s-a oprit aici, spre mirarea oamenilor legii.

Constantin Teleman, un preot catersit din localitatea Costuleni, a urcat beat la volan, După o urmărire ca în filme, agenții rutieri au reușit să îl oprească și i-au solictat să sufle în echilotest pentru a se stabili ce cantitate de vin consumase înainte de a încălca codul rutier. Protul, îmbrăcat în sutană, a refuzat să fie supus testării și a frunizat polițiștilor o explicație care i-a lăsat fără cuvinte. Bărbatul a susținut că nu el a condus mașina și că se afla îna ceasta în calitate de simplu pasager. Mai mult, a susținut că vehiculul era condus de însuși Iisus Hristos. Oamenii legii nu i-au dat crezare și au încercat să îl convingă să sufle în echilotst. Preotul revoltat a început să înjure și să le spună că dacă îl lasă să scape basma curată se va asigura că salariile le vor fi mărite, o dată ce va ajunge să fie membru al Parlamentului. Trimisul lui Dumnezeu s-a ales cu un dosar penal pentru că a refuzat recoltarea probelor biologice. „Polițiștii au deschis un dosar penal pentru refuz de recoltare probe biologice, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat Anca Vîijac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași. 

Preotul trebuia să ajungă în Grecia, dar călătoria i-a fost oprită brusc de echipajul de poliție. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net