Alexandru Cumpănaşu şi-a scos soţia la masă în mall. A mâncat pe fugă aripioare de pui pe care le-a «stins» cu bere

cumpanasu_si_simona_2.jpg

alexandru cumpanasu simona sotia
Alexandru Cumpănaşu şi soţia lui Simona au ieşit la mall de 1 Decembrie
Foto: Mihai Ionescu

Fostul candidat la preşedinţia României, devenit cunoscut după cazul adolescentelor răpite la Caracal, are ceva mai mult timp liber după toată agitaţia campaniei electorale în care a fost extrem de activ. Alexandru Cumpănaşu şi-a dedicat acum serile familiei, iar de Ziua Naţională a României şi-a scos soţia la masă. Nu au ales vreun restaurant de fiţe, ci zona de restaurante din mall Băneasa, unde cuplul a mâncat pe fugă, iar politicianul a savurat la fel de repede o bere după masa copioasă.

Alexandru Cumpănaşu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), extrem de prezent pe reţelele sociale, unde îşi ţine al curent comunitatea de suţinători prin live-urile pe care le face regulat a petrecut 1 Decembrie la un centru comercial în compania soţiei. Politicianul nu mai are de ce să facă baie de mulţime, aşa că nu a ieşit în public sa mănânce fasole cu ciolan la vreun eveniment organizat de primării, ci a dat fuga la mall. În compania soţiei, Alexandru Cumpănaşu a făcut o oprire în zona restaurantelor unde nu a poposit însă prea mult. A mâncat rapid ca la fast-food, în comanda lui regăsindu-se câteva preparate din pui. Fără să ţine cont de etichetă, Cumpănaşu a mâncat direct cu mâna, atent la fiecare fir de carne, în timp ce soţia lui Simona a folosit tacâmurile.

 • foto: Mihai Ionescu
 • Alexandru Cumpănaşu
  foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/11

La final, Cumpănaşu a stins totul cu o bere, iar soţia s-a rezumat la o sticlă de apă. Deşi au doar un an de la nuntă, romantismul lipseşte cu desăvârşire între cei doi, iar dovadă stau imaginile surprinse de fotoreporterii Click!

Cumpănaşu s-a ridicat primul de la masă, urmat la câţiva paşi în spate şi de Simona. Îmbrăcat în sacou, cămaşă şi jeanşi, politicianul nu a schiţat nici măcar un zâmbet fiind foarte preocupat de telefon. În timp ce se chinuia să ţină pasul cu soţul ei, Simona, înbrăcată casual, l-a prins pe Alexandru Cumpănaşu de braţ, apoi  au luat la pas magazinele. Şi ea a fost la fel de serioasă în toată această plimbare, consultându-şi mobilul ca şi soţul ei.

Alexandru Cumpănaşu şi Simona Baltag s-au căsătorit în toamna lui 2018.         

Cine este soţia lui Alexandru Cumpănaşu 

Soţia lui Alexandru Cumpănaşu, Simona-Gabriela Baltag, a lucrat pentru trei premieri PSD în calitate de consilieră. În ianuarie 2018 ea a renunțat la funcția de consilieră a Vioricăi Dăncilă pentru a deveni apoi secretar general al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României  (CNMR) condusă de către Cumpănaşu.     

Un personaj extrem de vocal în cazul crimelor de la Caracal, Cumpănaşu a făcut din acestă poveste cu final nefericit, în care a luptat să afle adevărul despre ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceşanu, nepoata sa, un posibi  drum spre Cotroceni. Admirat şi susţinut de mii de oameni, Cumpănaşu şi-a anunţat candidatura la Preşedinţie arătând celor care îl sprijină că şi soţia sa l-a ajutat mult în atingerea scopurilor sale. Acesta spune că Simona este o femeie discretă, profesionistă şi luptătoare. Cumpănaşu spunea în campania electorală că soţia cu care are trei copii i-a fost alături în toată bătălia împotriva clanurilor mafiote.

 

 

Citeşte şi:

 

Alexandru Cumpănașu a votat la Caracal, împreună cu soția. Ce a declarat

Crimele de la Caracal. Alexandra Măceşanu, confirmată decedată de testele ADN. A fost ucisă şi arsă de Gheorghe Dincă

Loading...

Citește și

 • alexandru cumpanasu

  În a treia săptămână de anchetă la casa ororilor din Caracal, unchiul Alexandrei Măceşanu vine cu o ipoteză care răstoarnă tot ce se ştia până acum. Alexandru Cumpănaşu crede că nu Gheorghe Dincă este criminalul pe care oamenii legii vor sa-l acuze de acele fapte oribile. El susţine că mecanicul auto de 66 de ani nu era în casă în momentul în care se presupune că ar fi prins-o pe Alexandra vorbind la telefon cu Poliţia.

 • Alexandru Cumpănașu

  A devenit un obicei pentru Alexandru Cumpănaşu să intre în direct cu urmăritorii săi de pe Facebook, iar marţi seară candidatul înscris în cursa pentru Cotroceni a cedat psihic în timp ce le vorbea fanilor. Unchiul Alxandrei Măceaşanu, adolescenta răpită la Caracal, a avut un moment delicat şi timp de câteva minute nu a mai scos niciun cuvânt, timp în care a plâns în faţa tuturor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1