Alexandru Cumpănaşu şi-a scos soţia la masă în mall. A mâncat pe fugă aripioare de pui pe care le-a «stins» cu bere

Ultima actualizare:

    Alexandru Cumpănaşu şi soţia lui Simona au ieşit la mall de 1 DecembrieFoto: Mihai Ionescu
Alexandru Cumpănaşu şi soţia lui Simona au ieşit la mall de 1 DecembrieFoto: Mihai Ionescu

Fostul candidat la preşedinţia României, devenit cunoscut după cazul adolescentelor răpite la Caracal, are ceva mai mult timp liber după toată agitaţia campaniei electorale în care a fost extrem de activ. Alexandru Cumpănaşu şi-a dedicat acum serile familiei, iar de Ziua Naţională a României şi-a scos soţia la masă. Nu au ales vreun restaurant de fiţe, ci zona de restaurante din mall Băneasa, unde cuplul a mâncat pe fugă, iar politicianul a savurat la fel de repede o bere după masa copioasă.

Alexandru Cumpănaşu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), extrem de prezent pe reţelele sociale, unde îşi ţine al curent comunitatea de suţinători prin live-urile pe care le face regulat a petrecut 1 Decembrie la un centru comercial în compania soţiei. Politicianul nu mai are de ce să facă baie de mulţime, aşa că nu a ieşit în public sa mănânce fasole cu ciolan la vreun eveniment organizat de primării, ci a dat fuga la mall. În compania soţiei, Alexandru Cumpănaşu a făcut o oprire în zona restaurantelor unde nu a poposit însă prea mult. A mâncat rapid ca la fast-food, în comanda lui regăsindu-se câteva preparate din pui. Fără să ţine cont de etichetă, Cumpănaşu a mâncat direct cu mâna, atent la fiecare fir de carne, în timp ce soţia lui Simona a folosit tacâmurile.

La final, Cumpănaşu a stins totul cu o bere, iar soţia s-a rezumat la o sticlă de apă. Deşi au doar un an de la nuntă, romantismul lipseşte cu desăvârşire între cei doi, iar dovadă stau imaginile surprinse de fotoreporterii Click!

Cumpănaşu s-a ridicat primul de la masă, urmat la câţiva paşi în spate şi de Simona. Îmbrăcat în sacou, cămaşă şi jeanşi, politicianul nu a schiţat nici măcar un zâmbet fiind foarte preocupat de telefon. În timp ce se chinuia să ţină pasul cu soţul ei, Simona, înbrăcată casual, l-a prins pe Alexandru Cumpănaşu de braţ, apoi  au luat la pas magazinele. Şi ea a fost la fel de serioasă în toată această plimbare, consultându-şi mobilul ca şi soţul ei.

Alexandru Cumpănaşu şi Simona Baltag s-au căsătorit în toamna lui 2018.         

Cine este soţia lui Alexandru Cumpănaşu 

Soţia lui Alexandru Cumpănaşu, Simona-Gabriela Baltag, a lucrat pentru trei premieri PSD în calitate de consilieră. În ianuarie 2018 ea a renunțat la funcția de consilieră a Vioricăi Dăncilă pentru a deveni apoi secretar general al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României  (CNMR) condusă de către Cumpănaşu.     

Un personaj extrem de vocal în cazul crimelor de la Caracal, Cumpănaşu a făcut din acestă poveste cu final nefericit, în care a luptat să afle adevărul despre ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceşanu, nepoata sa, un posibi  drum spre Cotroceni. Admirat şi susţinut de mii de oameni, Cumpănaşu şi-a anunţat candidatura la Preşedinţie arătând celor care îl sprijină că şi soţia sa l-a ajutat mult în atingerea scopurilor sale. Acesta spune că Simona este o femeie discretă, profesionistă şi luptătoare. Cumpănaşu spunea în campania electorală că soţia cu care are trei copii i-a fost alături în toată bătălia împotriva clanurilor mafiote.

Citeşte şi:

Alexandru Cumpănașu a votat la Caracal, împreună cu soția. Ce a declarat

Crimele de la Caracal. Alexandra Măceşanu, confirmată decedată de testele ADN. A fost ucisă şi arsă de Gheorghe Dincă

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net