Explicaţia genunchierelor purtate de Gheorghe Dincă. Ce spun medicii

gheorghe-dinca.jpg

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă avea genunchii protejaţi la momentul arestării
Foto: Arhivă Click!

Fără doar şi poate Gheorghe Dincă, mecanicul auto din Caracal, care a îngrozit o ţară întreagă după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, ascunde multe secrete. Anchetatorii sunt în a treia săptămână de percheziţii la casa presupusului criminal şi încearcă să scotocească printre mormanul de haine din locuinţă în căutarea de noi probe. Între timp, bărbatul de 66 de ani a acuzat în repetare rânduri stari de rău, iar în momentul capturării purta genunchiere, semn că ar avea şi probleme locomotorii.

Gheorghe Dincă ştie să-i plimbe cu vorba pe anchetatori. De trei săptămâni, oamenii legii încearcă să dezlege iţele acestui caz complicat şi iau în calcul orice probă sau detaliu dat de suspect. Dacă despre mecaniciul auto din Caracal se ştia până acum că ar fi fost internat de nu mai puţin de opt ori la Psihiatrie şi ar avea grave probleme cu alcoolul, se pare că presupusul criminal ar suferi şi alte afecţiuni sau cel puţin aşa vrea el să-i lase pe poliţişti să creadă sperând că aceştia îl vor scuti de plimbări inutile.

Gheorghe Dincă avea orteze în momentul capturării

Bărbatul s-a plâns în repetate rânduri poliţiştilor că aceştia îl tratează inuman, că l-au agresat şi i-au dat să bea apă care s-a încălzit. În momentul capturării lui Dincă, anchetatorii nu au luat în seamnă faptul că bărbatul purta genunchiere la ambele picioare, fapt care poate să trădeze o accidentare sau probleme articulare.

gheorghe-dinca.jpg

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă este acuzat că a ucis două adolescente
Foto: observator.tv

Medicul Tarek Nazer, specialist Ortopedie-Traumatologie, a explicat pentru Click! posibilele cauze pentru care Gheorghe Dincă avea genunchii astfel protejaţi. "Aceste genunchiere fără suport metalic, decupate în zona rotulei şi cu arici se achiziţionează în mod normal de la farmacie. Nu vorbim de unele profesionale care sunt recomandate în cazul unei patologii specifice de către medic.

genunchiere.jpg

genunchiere gheorghe dinca
Genunchierele presupusului criminal sunt cumpărate de la farmacie
foto: captură video

Aşadar, fie le purta ca să scape de un disconfort minor, fie că ar avea probleme mai serioase. Faptul că bărbatul din Caracal are 66 ani ne poate conduce cu gândul că suferă de o afectiune de tip degenerativ, anume gonartroză (artroza genunchiului), problemă des întâlnită la această vârstă. 

dr-nazer-tarek.jpg

Anda Adam, accidentare, exatlon, ruptura de menisc, dansez pentru tine, cariera, operatie
Dr. Tarek Nazer, chirurg ortoped
Foto: arhivă personală

Am identificat din fotografii şi o deviaţie de ax a genunchiului stâng, care poate arăta că acolo avem de-a face cu o distrugere a cartilajului. Acele orteze ajută la reducerea durerii mai ales la efort fizic sau activități care solicită articulţiile", a spus dr. Tarek Nazer. 

Ce probleme de sănătate are Gheorghe Dincă

Presa locală a aflat că Gheorghe Dincă este un bărbat grav bolnav, cu probleme grave de comportament, tulburări de personalitate, disfuncții cerebrale, sindrom amnezic, toate pe fondul consumului de alcool. Potrivit realitateaoltului.ro, criminalul a ajuns la secția de psihiatrie a Spitalului Județean Slatina de opt ori: de cinci ori în 2009 și de trei ori în 2010. Ultima oară, pentru sindrom anxios depresiv. Conform Mediafax, medicii i-au pus ca diagnostic secundar - „Tulburări mentale şi de comportament datorate folosirii alcoolului”, sindrom de dependenţă, sindrom amnezic şi hepatită alcoolică. Din păcate, potrivit presei locale, medicul care l-a tratat a decedat ulterior, așa că nu mai poate fi întrebat despre cum a fost suspectul externat.

 

Citeşte şi:

 

Criminalul de la Caracal are carnet auto categoriile B,C,D, E deși este cunoscut cu probleme psihice. Ce spun specialiștii

Crimele din Caracal. Fosta bucătăreasă a monstrului din Olt: «Gheorghe Dincă mi-a făcut propuneri indecente»

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și