Alexandru Cumpănaşu, la capătul puterilor. A plâns în direct pe Facebook

alexandru-cumpanasu.jpg

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu
Foto: Arhiva personală

A devenit un obicei pentru Alexandru Cumpănaşu să intre în direct cu urmăritorii săi de pe Facebook, iar marţi seară candidatul înscris în cursa pentru Cotroceni a cedat psihic în timp ce le vorbea fanilor. Unchiul Alxandrei Măceaşanu, adolescenta răpită la Caracal, a avut un moment delicat şi timp de câteva minute nu a mai scos niciun cuvânt, timp în care a plâns în faţa tuturor.

Live-ul de marţi (15 octombrie) lui Alexandru Cumpănaşu de pe Facebook a început cu o tăcere de aproximativ un minut. Momentul care se dorea a fi dramatic a fost însă întrerupt de o întrebare a soției, care nu știa ce face partenerul ei. Pe un ton grav, Cumpănaşu a lămurit-o: „Sunt în live, Simona. Mai ai și alte întrebări?”.

Câteva minute mai târziu, politicianul a cedat nervos şi a început să plângă, stare în care s-a aflat preţ de câteva minute bune. 

„Sunt la capătul puterilor. Acest sistem nenorocit care acționează în fiecare zi pe mine mă aduce în starea de a mă gândi foarte serios la ce urmează. (…) Nu mi se pare drept că o luptă pentru binele tuturor să o ducă un singur om”, s-a plâns Cumpănaşu.

Momentul dramatic a fost reluat după o jumătate de oră. Cumpanasu și-a întrerupt brusc discursul și timp de cinci minute a privit în camera, fără să spună nimic. Mare parte din acest timp a plâns.

„Nu poți de unul singur”, și-a încheiat Cumpanasu spectacolul cu lacrimi.

Acest moment poate fi vitionat de la minutul 30.00

 

 

Alexandru Cumpănaşu a ajuns la spital luna trecută

Alexandru Cumpănașu a ajuns la spital, luna trecută, mai exact pe 9 septembrie. Arunci, unchiul Alexandrei Măceșanu ar fi suferit un preinfarct. În trecut, bărbatul a mai avut probleme cardiace. Potrivit informațiilor recente, Alexandru Cumpănașu a acuzat dureri în zona inimii și senzații de amorțeală la una din mâini. Totul s-ar fi întâmplat Imediat după ce a luat parte la o emisiune tv. După emisie, el a fost dus de urgență la spital. Medicii l-au supus unui control amănunțit. 

 

 

Citeşte şi:

 

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, rostite la 112: «Vine, vine»

Criminalul din Caracal, arestat preventiv. Gheorghe Dincă a primit decizia cu zâmbetul pe buze și vrea să o conteste

 

Loading...
 
 

Citește și

  • alexandru cumpanasu

    În a treia săptămână de anchetă la casa ororilor din Caracal, unchiul Alexandrei Măceşanu vine cu o ipoteză care răstoarnă tot ce se ştia până acum. Alexandru Cumpănaşu crede că nu Gheorghe Dincă este criminalul pe care oamenii legii vor sa-l acuze de acele fapte oribile. El susţine că mecanicul auto de 66 de ani nu era în casă în momentul în care se presupune că ar fi prins-o pe Alexandra vorbind la telefon cu Poliţia.

  • Alexandra Măceșanu

    Peste 50.000 de persoane au semnat o petiţie prin care se cere introducerea pedepsei cu închisoarea pe viaţă, fără posibilitatea eliberării condiţionate, pentru infracţiuni grave precum viol şi crimă, înfăptuite asupra copiilor şi femeilor însărcinate, ca urmare a tragediei de la Caracal. Petiţia poartă numele de „Legea Alexandra“. Unchiul adolescentei, Alexandru Cumpănaşu, nu este însă de acord ca legea să poarte numele fetei, fără ca cei care au iniţiat-o să ceară acordul familiei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1