Alex Bodi, reținut într-un dosar de proxenetism din Dolj, avea legături și cu interlopii din Cluj

Ultima actualizare:

    Alex Bodi a fost săltat de mascați și dus la audieri într-un dosar de proxenetism Foto: Arhivă
Alex Bodi a fost săltat de mascați și dus la audieri într-un dosar de proxenetism Foto: Arhivă

Alex Bodi, reținut de procurori, miercuri seară, într-un dosar în care mai mulți interlopi din Dolj sunt acuzați că recrutau tinere pentru prostituție, are legături puernice și cu proxeneții de la Cluj. Unul dintre aceștia, Cosmin Pop, zis și ”Șarpele”, avea cumpărată o mașină de lux, în valoare de 400.000 de euro, chiar de la fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Reținut sub acuzațiile de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj, Alex Bodi este bănuit că ar fi mâna dreaptă a nașului său de cununie, interlopul sibian Andrei Tâmplaru. În ultimii zece ani, acesta din urmă preluat ”afacerile” lui Ion Clămparu, ajuns după gratii pentru 30 de ani după ce a condus cea mai mare rețea de proxenetism din Europa. Tâmplaru a consolidat o rețea pentru exportarea fetelor, păcălite cu perspectiva unei vieți mai bune peste granițe.

Se pare că Alex Bodi avea legături puternice și cu proxeneții din Cluj, scrie stiridecluj.ro. Cosmin Pop, Codin Pop, Tudor Vlașin, Călin Man, Lucian Jula și Vlad Rotar au fost prinși și arestați în mai 2020 pentru că trimiteau fete în Occident pentru prostituție. Unul dintre aceștia, Cosmin Pop, zis și ”Șarpele”, a cumpărat de la Alex Bodi o mașină de lux, în valoare de 400.000 de euro. Ratele bolidului Rolls Royce Wraith erau achitate cu banii produși de două tinere trimise în Elveția și Austria pentru a practica prostituția.

Bodi primea bani de la prostituate

”Pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wraith îi aparține lui Pop Cosmin, dar ratele sunt achitate cu banii obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele P.C. și G.A., trebuie observate transferurile bancare. În continuare, arăt că din contul numitei G.A. s-a transferat către Bodi Alexandru Nicolae - fostul soț al Biancăi Drăgușanu - în data de 18 august 2018, suma de 4.080 euro, cu mențiunea rată Rolls Wrait DJ 935. Asemenea, din contul numitei P.C., în data de 6 decembrie 2019, s-a transferat către Standard Corporate GMBH suma de 4.090 de euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ 935 (numărul de înmatriculare a autoturismului Pop Cosmin, care a fost modificat cu mai multe inscripții și însemne privind un șarpe, porecla sa fiind șarpele), iar în data de 22 septembrie 2019, s-a transferat suma de 2.045 euro, către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolls Royce DJ 935.

Spre exemplu, în data de 12.01.2020, orele 00.30 și 01.04, G.A.(o tânără obligată să e prostitueze – n.n.) a avut două dialoguri telefonice cu B. Alexandru în care i-a transmis că Pop Cosmin, zis ”Sharpele nebunu” a amenințat-o, că i-ar fi sugerat că poate să îi facă rău, dorind să afle dacă la acel moment avea pe altcineva (alt bărbat). I-a spus interlocutorului că Pop Cosmin i-a spus prin intermediul aplicației whatsapp așa: Eu nu ameninț, io fac, că io nu ameninț, io când fac, fac. Că el nu-i prost, ca și Coco, că gen, că D… avea deja vreo două degete tăiate!”, precizează anchetatorii clujeni care au intsrumentat cazul din mai 2020. 

Citește și: 

Alex Bodi, reținut de procurorii DIICOT. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este acuzat de trafic de persoane și de șantaj

Alex Bodi, săltat de mascați și dus la audieri, într-un dosar de proxenetism. Liderul grupării, nașul fostului soț al Biancăi Drăgușanu

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net