Adolescentul din Deva dispărut în Ajunul Anului Nou a fost găsit mort. Radu Ionescu s-ar fi prăbuşit de pe o clădire

Ultima actualizare:

    Radu Ionescu a fost găsit mort Foto: adevarul.ro
Radu Ionescu a fost găsit mort Foto: adevarul.ro

Durere fără margini în familia adolescentului de 18 ani din Deva, care a dispărut de acasă în ultima zi a anului trecut! După aproape o săptămână de căutări, trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit la baza unei clădiri aflate în construcție, lângă Liceul de Artă din Deva.

Speranțele familiei că-l va găsi nevătămat pe Radu Ionescu s-au năruit, miercuri, de Bobotează, când cadavrul acestuia a fost găsit la baza unei clădiri din Deva. Tânărul s-ar fi aruncat sau a căzut de pe clădire, potrivit unor surse, scrie adevarul.ro. Radu Ionescu era elev în clasa a XII-a la Colegiul Pedagogic „Regina Maria” din Deva.

Clădirea de pe care s-a prăbușit adolescentul
Clădirea de pe care s-a prăbușit adolescentul

„În data de 6 ianuarie 2021, ora 12:46, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe la baza unui imobil situat pe strada Ciprian Porumbescu din municipiul Deva se află cadavrul unei persoane de sex masculin. Poliţiştii ajunsi la faţa locului, au stabilit identitatea pesoanei decedate, ca fiind tânărul de 18 ani, dispărut în data de 31 decembrie 2020. Cadavrul a fost ridicat si transportat la Seviciul de Medicină Legală, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor morţii”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. 

Dat în urmărire națională și în consemn la frontieră  

Radu Ionescu fusese dat în urmărire națională și în consemn la frontieră. Deși a fost căutat încă de la anunțarea dispariței, atât de către polițiști, cât și de către voluntari, tânărul care a plecat de acasă în seara Ajunului Anului Nou nu a fost găsit.

„Fiul meu, Radu Ionescu a dispărut de acasă pe data de 31.12.2020, la ora 17 din zona Gojdiu, vizazi de şcoala Andrei Şaguna din Deva. La momentul dispariţiei purta o geaca albastra, blugi negri. Este tuns chel, ochi albaştrii verzui, înălţimea de 1,68 si 55 kg. Dacă deţineţi informaţii despre el, vă rog anuntaţi poliţia sau sunaţi-mă la numărul de telefon...”, a fost mesajul tatălui acestuia. 

Anchetatorii trebuie să stabilească acum dacă a fost vorba despre o sinucidere sau despre un accident. 

Citește și: 

Adolescent moldovean, găsit spânzurat într-o pădure! Băiatul dispăruse de acasă în urmă cu două zile

Eleva de 14 ani, dispărută de o săptămână, a fost găsită abandonată pe o bancă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net