Eleva de 14 ani, dispărută de o săptămână, a fost găsită abandonată pe o bancă

eleva.jpg

eleva timisoara rebeca cocora
Rebeca Sara Cocora spune că a vrut să viziteze Capitala
Citeste tot despre: 

Rebeca Sara Cocora, o fată de 14 ani dispărută în urmă cu o săptămână, a fost găsită. Anunţul a fost făcut de fratele fetei. Adolescenta era flămândă, dar în stare bună, dar până acum nu a oferit o explicație coerentă despre plecarea ei, unde a fost și unde adormit în ultimele zile.

Atenție, părinți! Adolescența este o vârstă foarte periculoasă, spun specialiștii. Abia ieșiți din copilărie, mulți copii de 13 -15 ani vor să fie rebeli.

Rebeca Sara Cocora, de 14 ani, elevă în Timișoara, a dispărut de acasă joia trecută (12 aprilie). Familia a cerut ajutorul autorităților, dar și a prietenilor de pe Internet. Fata a fost căutată cu câini de urmă, dar nu a fost găsită.

anunt.jpg

fata disparuta timisoara
Familia a cerut ajutor autorităților și prietenilor de pe Internet

Astăzi (18 aprilie), Flavius Cocora, fratele fetei, a anunțat că sora lui a fost găsită abandonată pe o bancă.

Roxana Cocora, sora fetei dispărute, a declarat pentru ”Adevărul” că motivele pentru care Rebeca a plecat de acasă sunt încă neclare, fata spunând familiei că în seara dinaintea dispariţiei ”i-a venit să plece de acasă”.

Fata le-a mai spus părinţilor că a fost în Bucureşti, asupra sa fiind găsit şi biletul de tren, cumpărat cu bani luaţi din portofelul surorii sale. Roxana Cocora a spus că nu îşi dă seama dacă i-au dispărut sau nu bani, dar a declarat că nici familia nu crede în varianta potrivit căreia fata a plecat de acasă de una singură.

Roxana Cocora a declarat că în momentul în care a fost găsită, sora sa era schimbată de hainele cu care a plecat de acasă şi era curată, spunând că telefonul l-a spart şi l-a aruncat.

”Nu arăta ca şi cum ar fi stat şapte zile pe străzi. Şi-a cerut iertare, spunând că nu a ştiut că e atât de greu să fii singură”, a mai declarat sora fetei, pentru ziarul ”Adevărul”.

Surse din Poliţie au declarat pentru „Adevărul” că Sara Rebeca Cocora a fost văzută pe strada Făgetului din Lugoj, în noaptea de marţi spre miercuri, de nişte oameni care au sunat la 112. Potrivit aceloraşi surse, fata era într-o stare de sănătate bună, dar era înfometată.

Sursele „Adevărul” au mai spus că în momentul în care a fost găsită, adolescenta încerca să se ferească pentru a nu fi recunoscută. „Ştia că e căutată. Cred că era supărată pe părinţi”, a declarat o sursă din Poliţie. Potrivit aceleiaşi surse, fata nu a fost foarte coerentă, declarând că a plecat de acasă cu trenul, la Bucureşti, pentru a vizita oraşul, iar când i s-au terminat banii s-a întors la Lugoj pentru a fi mai aproape de casă. „Dacă a fost până în Bucureşti, nu cred în totalitate varianta potrivit căreia a plecat singură de acasă. Nu a fost victima vreunei infracţiuni”, au mai declarat sursele „Adevărul”. 

Flavius Cocora nu a putut oferi momentan mai multe declaraţii, susţinând că fata este teafără şi a fost luată acasă de părinţii ei.

Rebeca Sara Cocora a fost în vacanţa de Paşte împreună cu familia, la sat, în Caraş-Severin. Miercuri, 11aprilie, fata a plecat din Caraş-Severin la Timişoara, împreună cu nişte cunoştinţe, pentru a merge la şcoală, fiind prima zi de cursuri după vacanţă. Cunoştinţele familiei Cocora au lăsat-o pe Rebeca Sara într-o staţie de autobuz, de unde fata trebuia să meargă acasă, iar apoi la şcoală. Fata a ajuns acasă, unde şi-a schimbat pantofii, şi-a luat geanta de şcoală, dar fără caiete şi cărţi în ea. Ce se mai ştie este că fata a luat cu ea telefonul, încărcătorul şi buletinul şi că în ziua respectivă nu a ajuns la şcoală. Din acel moment, despre fată nu s-a mai ştiut nimic, telefonul ei fiind închis.

Loading...