Accidente grave pe austostrăzile spre mare! A2 și A4 au făcut deja 6 victime

elicopter-smurd-accident-a4.jpg

Accidentul mortal de pe A4 a avut nevoie de intervenția unui elicopter smurd
Foto: SAJ Contanța

Minivacanța de Rusalii a început, din nefericire, cu mai mai multe accidente mortale. Trei persoane și-au pierdut viața - două pe autostrăzile A2 și A4 și una pe Valea Oltului - și alte șase au fost rănite, în mai puțin de 12 ore.

Accidente grave pe austostrăzile spre mare

Pe autostrăzile A2 și A4 au avut loc două accidente mortale, soldate cu doi morți. Ambele victime au fost spulberate în momentul în care se aflau pe banda de urgenţă a autostrăzii A2, ce duce spre mare.

A2

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite ieri dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, sensul către litoral, la kilometrul 180. Şoferul unei maşini a staţionat pe banda de urgenţă şi a coborât să ia ceva din portbagaj, moment în care a fost lovit din spate de altă maşină. Bărbatul a murit pe loc, iar alte patru persoane au fost rănite uşor şi au fost transportate la spital. Traficul în zonă a fost blocat aproape o oră şi jumătate.

accident_foto_news.jpg

Accidente grave pe autostrăzile ce duc spre mare
Foto: News.ro

A4

Un bărbat de 53 de ani a murit pe breteaua Autostrada A4, sâmbătă după amiază, după ce a fost lovit de un autocar care circula spre Ovidiu. 

Victima era şofer pe un camion care oprise să-i ajute pe alţi conducători auto care aveau probleme la maşină. În momentul în care s-a dus să ia un compresor a fost lovit de un autobuz al cărui şofer a fugit de la locul accidentului.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, accidentul a avut loc pe sensul către Ovidiu al autostrăzii A4, la kilometrul 2 (aproape de oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa).

De altfel, a fost trafic intens pe Autostrada care leagă Bucureştiul de litoral, iar la prânz, circulaţia a fost îngreunată în special în apropierea staţiei de taxare de la Feteşti. Un alt accident mortal grav a avut loc pe DN 7 – Valea Oltului, în zona localității vâlcene Câineni. O persoană a murit și două sunt rănite, una fiind în stare critică.

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1