Bărbat, omorât pe banda de urgență pe A2 în timp ce își lua ceva din portbagaj!

accident-autostrada-soarelui.jpg

Accident A2
Victima se afla pe banda de urgență
Foto: ISU Constanța

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Accident teribil pe Autostrada Soarelui, sâmbătă dimineață (15 iunie). Un bărbat a fost ucis, după ce o mașină a intrat în plin în el. Acesta coborâse din mașină pe banda de urgență și voia să își scoată ceva din portbagaj. Șoferul criminal se grăbea să depășească coloana formată spre mare și a luat-o neregulamentar, așa cum se întâmplă foarte des, pe banda de urgență.

Accidentul tragic a avut loc în jurul orei 8.30 la kilometrul 180, pe A2, în zona localităţii Peştera, din Constanţa. Bărbaul care și-a pierdut viața se afla pe banda de urgenţă să caute ceva în portbagajul maşinii. Mașina era condusă de o femeie, prietena acestuia. O altă mașină l0a lovit în plin, victima rămânând prinsă între cele două autoturisme.

Copilul șoferiței a scăpat ca prin minune

Tragedia s-a petrecut sub ochii copilului șoferiței, potrivit observator.tv. Acesta coborâse din mașină împreună cu victima. Copilul a avut noroc să s-a aflat la câțiva metri distanță de locul accidentului.

„În total au fost 4 victime în viaţă şi o persoană decedată. Cele 4 au fost preluate de SAJ şi Smurd şi se transportă la Constanţă. Noi am descarcerat două persoane care erau încarcerate fără alte probleme.”, a declarat Dan Matache, de la ISU Dobrogea. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • liliana savu spital ungaria

    Solista de muzică populară Liliana Savu (66 de ani) se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost victima unui accident grav de mașină. Interpreta este internată în stare critică la un spital din Ungaria, unde medicii se luptă ca să o salveze, Din păcate, soțul Lilianei Savu, Liviu, a murit în acelaşi accident.

  • accident jilava

    O persoană a murit şi altele au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă dimineaţă în localitatea ifloveană Jilava, circulaţia în zonă fiind îngreunată. Coliziunea s-a produs între o autoutilitară în care se aflau şapte muncitor şi un tir. În accident au mai fost implicate alte două autoturisme.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5