VIDEO Prințesa Diana a încălcat eticheta regală de dragul lui Harry! Cum a demonstrat că era o mamă de nota 10

diana-william-harry.jpg

diana si fii sai
William și Harry au fost foarte apropiați de mama lor
Foto Arhivă Click!

Prinţul Harry şi Meghan Markle au decis să părăsească Casa Regală a Marii Britanii pentru a trăi o viaţă mai liniştită în Calfornia, aproape de mama ducesei de Sussex, o antrenoare de yoga pe nume Doria Ragland. Gestul lor a fost etichetat drept unul controversat şi a iscat dezbateri, iar regina nu a fost încântată de rebeliunea nepotului cel mic, însă i-a acceptat dorința. Se pare că prințul Harry a moștenit de la mama sa, prințesa Diana spiritul de revoltă și curajul de a încălca normele. Iată gestul Dianei, făcut în 1991, care demonstrează că ea a fost nu doar favorita poporului, ci și o mamă neînfricată, dispusă să lupte cu normele sociale rigide pentru fericirea propriilor copii.

Prințesa Diana nu a fost un cap încoronat tipic și nu s-a ferit să încalce normele atunci când acestea atrăgeau după sine nefericirea celor doi copii ai ei, William și Harry. Apreciată de popor, implicată în rezolvarea problemelor sociale, profund devotată acțiunilor caritabile, Diana a fost și o mamă de nota 10 pentru William și Harry.

Diana a ignorat orice etichetă regală pentru copiii ei

diana-cu-printul-harry-la-un-eveniment-din-anull-1991.jpg

diana alaturi de printul harry la un eveniment din anul 1991
Diana alături de fiul său cel mic, Harry, la un eveniment care a avut loc în anul 1991
Foto Gettyimages

 

Potrivit autoarei Angela Levin, expertă în eticheta regală, prințesa Diana a ignorat orice etichetă regală atunci când bucuria fiilor săi a fost în joc. Conform spuselor acesteia cel mai important lucru pentru prințul Harry a fost faptul că mama sa i-a oferit protecție și siguranță, fiindu-i alături și păcălind regulile rigide de creștere a copiilor încurajate la Casa Regală. Ea obișnuia să își ducă copii la școală, să iasă cu ei la plimbări în parc și, în mod surprinzător, a acceptat să participe la o cursă de alergări organizată de școala în care micul Harry studia la acea vreme.

diana.jpg

diana
Diana a participat la o cursă de alergări în 1991 pentru a-i face pe plac fiului său, Harry
Sursă foto: Gettyimages

 

În 1991, prințesa de Wales a participat la Ziua Sporturilor la școala Wetherby, acolo unde Harry era elev. Nu doar că s-a afișat printre mămicile dornice să participe la cursa de alergări pentru a da copiilor un exemplu, ci s-a implicat! Îmbrăcată în fustă și purtând un pulover negru, prințesa Diana a alergat cât a putut de repede și a câștigat competiția, iar Harry a fost nespus de mândru de mama sa. Diana a demonstrat astfel că nu era doar „prințesa inimilor”, ci și o mamă-model.

 

Citeşte şi:

Prințul Harry, despre Prințesa Diana: ”Regret că n-am făcut asta mai devreme”

Meghan Markle calcă pe urmele prințesei Diana! Cum îi onorează amintirea

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1