Meghan Markle calcă pe urmele prințesei Diana! Cum îi onorează amintirea

000_vf2bt.jpg

foto
Viața lui Meghan se va schimba radical după ce se va căsători cu Harry
Foto:AFP

Mai sunt doar câteva luni până la cel mai așteptat eveniment al anului 2018 pentru britanici și nu numai, nunta prințului Harry cu logodnica sa, actrița Meghan Markle. În ciuda faptului că Meghan a fost primită de puțin timp în sânul Familiei Regale a Marii Britanii, ea i-a cucerit deja pe admiratori și a înțeles câteva reguli importante de protocol. Ultima sa apariție dovedește că a devenit familară cu dress code-ul pe care trebuie să-l respecte.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, pare să îi calce pe umeri prințesei Diana în ceea ce privește alegerile vestimentare și stilul adoptat. În timpul vizitei în Scoția, alături de prințul Harry, Meghan a purtat un palton ecosez cu negru și verde, foarte asemănător ca material cu rochia pe care a îmbrăcat-o Diana în anul 1987 atunci când a participat la Highland Games.

untitled.png

foto
Meghan Markle, o apariție așteptată de cei din Scoția
Foto:Getty

Viitoarea soție a lui Harry nu este singura membră a Casei Regale care se inspiră din alegerile vestimentare pe care le făcea Diana. Ducesa de Cambridge, Kate Middleton a purtat, la rândul ei, o rochie asemănătoare celei alese de prințesa Diana cu decenii în urmă. Stilistul Lucas Armitage a comentat decizia lui Meghan de a opta pentru  haină din tartan.

"Tartanul este sinonim cu o parte din cultura scoțiană, iar ea a decis să salute cu drag Scoția purtând acest material în semn de curtoazie. Nu este prima care face acest lucuru. Diana și Kate Middleton au procedat asemănător în alte ocazii. Stilul Dianei era considerat unul destul de rebel, adesea la antipod cu tradiția, așadar poate că Meghan s-a inspirat de la ea. Un lucru este cert, Meghan are un stil aparte de a fi fidelă propriilor valori și, în același timp, de a respecta tradiția", a declarat acesta pentru dailymail.co.uk. 

untitled.png

Foto
Prințesa Diana, în Scoția, în timpul unei vizite oficiale din 1987
Foto:Getty

Așadar, actrița care va deveni soția lui Harry pe 19 mai 2018 pare să calce pe urmele Dianei, moștenind arta de a se îmbrăca într-un mod corect din punct de vdere diplomatic. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1