Meghan Markle vrea să nu se asemene deloc cu Kate! Motivele pentru care va naște în alt spital

kate-middleton-meghan-markle.jpg

Meghan Markle va naște într-un spital diferit față de cel ales de Kate Middleton
Foto Getty Images

Se pare că este adevărat! După ce s-a vehiculat în presa internațională că Meghan Markle și-ar fi planificat nașterea complet diferit față de Kate Middleton, în prezent aceste zvonuri prind din ce în ce mai mult contur. Experții pun acest lucru pe seama dorinței diferențierii celor două, Meghan Markle nedorind să repete pașii făcuți de Ducesa de Cambridge, pentru a nu fi considerată, probabil, o copie a acesteia.

Vor exista multe diferențe între momentele nașterii copiilor Ducesei de Cambridge și venirea pe lume a viitorului membru al familiei regale britanice, bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry. S-a aflat că Ducesa de Sussex și-a făcut planuri complet diferite de cele ale lui Kate, Meghan dorind să gestioneze situația într-un mod complet diferit de cel al cumnatei sale. 

meghan-markle-insarcinata.jpg

Meghan Markle și-a făcut deja planurile pentru momentul în care va naște
Foto Getty Images

Dacă soția Prințului William a adus pe lume toți cei trei copii ai săi în aripa privată Lindo a spitalului St. Mary’s, respectând, astfel, tradiția familiei, având în vedere că Prințesa Diana a optat inițial pentru această variantă, se pare că Meghan este cea care schimbă puțin regulile. Experiențele celor două Ducese cu privire la naștere vor fi complet diferite, având în vedere că maternitatea privată aleasă de Kate Middleton este una luxoasă, asemănată adesea cu un hotel de 5 stele, pe când Meghan a optat pentru un spital de stat, din dorința de a fi asemenea unei „persoane din popor”. 

kate-middleton-maternitate.jpg

Kate Middleton și Prințul William, în fața maternității St. Mary's
Foto Getty Images

O sursă citată de tabloidul britanic Mirror a explicat că Meghan Markle (37), care este programată să nască undeva în luna aprilie, dorește să nască la spitalul de stat din Surrey deoarece „nu vrea să facă nimic din ceea ce preferă Kate Middleton”. Iată cât de mult se vor diferenția nașterile celor două!

Alegerea lui Kate Middleton: Aripa Lindo a maternității private St. Mary’s

Kate le-a dat naștere celor trei copii pe care îi are alături de Prințul William într-o maternitate privată, din Paddington, considerată extrem de luxoasă, care se bucură de multe facilități întâlnite adesea la hotelurile înalt cotate. Tot acolo au fost născuți și nepoții Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Harry și Prințul William, mama lor, Prințesa Diana, optând pentru același spital.

spitalul-st-marys.jpg

O cameră din aripa Lindo a spitalului privat St. Mary's, unde a născut Kate Middleton
Foto: Spitalul St. Mary's

Maternitatea este perfectă pentru fețele regale, având în vedere că se bucură de decorațiuni artistice, toatele luxoase și specialități culinare pregătite de unii dintre cei mai pricepuți bucătari. Mai mult decât atât, fericiții părinți pot comanda și șampanie, pentru a celebra venirea pe lume a copilului lor. 

Meghan Markle va naște într-un spital de stat

Potrivit sursei anterior menționate, Meghan Markle ar fi dat tot acest lux pe normalitate, numai ca să nu fie la fel ca Ducesa de Cambridge. Aceasta și-a făcut deja planurile cu privire la momentul nașterii, alegând un spital de stat din Surrey, Frimley Park, care are un personal de calitate dar foarte solicitat de multitudinea de pacienți de care sunt nevoiți să se ocupe. Acesta nu oferă servicii în plus, însă avantajul său este că se află foarte aproape de noua reședintă a Ducilor de Sussex, conacul Frogmore. De asemenea, băile sunt adesea la comun și camerele nu conțin dotări speciale precum televizor sau frigider propriu. 

meghan-markle-spital.jpg

O cameră a spitalului Frimley Park, unde plănuiește Meghan Markle să nască
Foto Facebook

 

 

Loading...

Citește și