De ce este o comoară bebeluşul lui Meghan Markle pentru Marea Britanie

Ultima actualizare:

    Meghan Markle va naşte la sfârşitul lui aprilie sau începutul lui maiFoto: Profimedia
Meghan Markle va naşte la sfârşitul lui aprilie sau începutul lui maiFoto: Profimedia

Bebeluşul lui Meghan Markle va fi o adevărată comoară pentru Marea Britanie. Bebeluşul va aduce economiei britanice 1,25 miliarde de dolari, după cum a estimat un profesor britanic.

Încă nu s-a născut, însă deja se vorbeşte că bebeluşul lui Meghan Markle (37 de ani) va fi o adevărată comoară pentru Marea Britanie. Profesorul Joshua Bamfield a estimat că micuţul va aduce o creştere de 1,25 de miliarde de dolari economiei britanice. El spune că e convins că părinţii lui, Meghan şi prinţul Harry (34 de ani) vor dori să-l facă pe bebeluşul regal să le semene. De asemenea, mama îi va alege hăinuţe deosebite care vor fi uşor de copiat. Profesorul Joshua Bamfield este de părere că bebeluşul lui Meghan Markle va avea un impact uriaş asupra obiceiurilor de shopping ale britanicilor. Ca şi Kate Middleton, Meghan este deja un model pentru cumpărători, care îi copiază ţinutele. Se aşteaptă ca şi copilul ei să aibă un impact similar şi articolele vestimentare copiate după hăinuţele lui să se vână ca pâinea caldă, scrie revista “Hello!” . “Meghan are un anumit stil şi îl va urma şi în privinţa alegerii produselor pentru copil, haine, coşuri şi chiar jucării, care vor fi cumpărate şi vândute la greu”, explică Joshua Bamfield.

Membrii familiei regale au crescut economia cu 1,76 miliarde £ în 2018

Potrivit unui raport Brand Finance, anul trecut, economia Marii Britanii a fost crescută cu 1,76 miliarde de lire. Meghan Markle a spus fanilor că primul ei născut cu prinţul Harry va veni pe lume între sfârşitul lunii aprilie şi începutul lunii mai. Presa a speculat că ea ar putea aştepta o fetiţă după ce au văzut înregistrări video de la petrecerea de 500.000 de dolari pe care a făcut-o la Mark Hotel din New York înainte de naşterea bebeluşului. Aproape tot ce s-a putut vedea era de culoare roz. Totuşi Meghan a insistat că sexul bebeluşului va fi o surpriză. Comentatoarea Victoria Arbiter zice că este o “filosofie regală” să se ţină la secret sexul copuilului până la naştere. Copilul lui Meghan Markle va fi o comoară pentru Marea Britanie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net