Teorie șocantă! Meghan Markle a născut deja? Zvonurile au pornit de la cel mai recent anunț făcut de Casa Regală

Ultima actualizare:

    Meghan Markle se află pe ultima sută de metri cu sarcinaFoto: Getty
Meghan Markle se află pe ultima sută de metri cu sarcinaFoto: Getty

Meghan Markle și prințul Harry așteaptă venirea pe lume a primului lor copil la sfârșitul lunii aprilie, însă un tabloid britanic a lansat o ipoteză șocantă conform căreia ducesa de Sussex deja a născut.

Jurnaliștii de la The Daily Express au scris despre această teorie, argumentând cu anunțurile „vagi” și „seci” făcute în ultima vreme de Palatul Buckingham. Anul trecut, ducesa de Sussex a declarat că va naște la sfârșitul lunii aprilie. Toată lumea se aștepta ca Meghan Markle să se ducă la meternitatea unde a născut Kate Midddleton, St. Mary, însă fosta actriță americană a decis altceva. Prințul Harry și soția sa au ales ca venirea pe lume a copilului să aibă loc în apropiere de reședința lor din Windsor. Mai mult, prietenel lui Meghan Markle susțin că aceasta își dorește să nască acasă, ajutată doar de o moașă.

Meghan Markle a decis ca nașterea să rămână privată

„Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru gândurile bune primite de la oamenii din Regatul Unit al Marii Britanii, dar și din întreaga lume, legate de venirea copilului pe lume. Majestățile lor au luat decizia de a-și ține planurile cu privire la naștere private, pentru a se bucura de oportunitatea de a celebra acest moment în intimitate”, se arată în anunțul făcut recent de Palatul Buckingham. Pornind de la acest anunț, tabloidul britanic susține că unele „guri rele” vorbesc deja de o teorie a conspirației conform căreia Meghan Markle a născut deja. 

Kate Middleton a ieșit de fiecare dată pe scările spitalului St. Marry, la doar câteva ore după ce a născut, pentru a prezenta lumii noul membru al familiei regale. Însă, Meghan Markle nu își dorește acest lucru. Ducii de Sussex nu vor să anunțe nici măcar spitalul unde va veni pe lume copilul lor.

Meghan Markle a fost văzută ultima oară în public pe 19 martie, atunci când a vizitat New Zeeland House alături de prințul Harry, pentru a aduce un omagiu victimelor atacului din Christchurch. Potrivit presei britanice, Meghan Markle a intrat în „concediu maternal” pe 20 martie.

Citește și

„Regina a luat-o pe Meghan Markle sub aripa ei, dar totul este PR!” Care este adevărata relație dintre cele două

Sărutul împăcării? Kate Middleton și Meghan Markle, împreună de Ziua Commonwealth

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net