„Regina a luat-o pe Meghan Markle sub aripa ei, dar totul este PR!” Care este adevărata relație dintre cele două

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și Regina Elisabeta au mers destul de des împreună la evenimente oficialeFoto: Getty
Meghan Markle și Regina Elisabeta au mers destul de des împreună la evenimente oficialeFoto: Getty

Specialiștii cred că relația dintre Regina Elisabeta și Meghan Markle nu este așa cum vor acestea să pară, ci mai degrabă o tehnică de PR care poartă semnătura Palatului Buckingham. În imagini, Majestatea sa pare că se înțelege de minune cu soția nepotului său, însă realitatea este alta, cred experții.

Un nou documentar despre familia regală a Marii Britanii vorbește despre relația dintre Meghan Markle și Regina Elisabeta. Deși fosta actriță americană pare să fie în grațiile Majestății Sale, mulți cred că acasta e doar o tehnică de PR. Meghan Markle și Regina apar des în îmagini împreună. În fotografii, bunica prințului Harry afișează în zâmbet larg, așa cum rar o face. Primul eveniment la care au participat împreună a fost în Cester, în luna iulie a anului trecut. Atunci, britanicii au fost încântați să vadă că Regina Elisabeta a acceptat-o pe Meghan Markle în familie, ba chiar pare că o simpatizează foarte tare. 

Cum o alintă Meghan Markle pe Regină

Meghan Markle și Regina par să se înțeleagă de minune
Meghan Markle și Regina par să se înțeleagă de minune

Scriitoarea Katie Nicholl crede că totul face parte dintr-o tehnică de PR și că familia regală vrea să transmită un mesaj.

„Familia Regală și-a pierdut credibilitatea în trecut, atunci când au izolat-o pe Diana. Nu au vrut să o includă și să o integreze în familia. De asta fac acum eforturi mari pentru Meghan? Sunt singură că Regina a luat-o sub aripa ei, dar e PR. A făcut asta pentru a transmite un mesaj”, a explicat Katie Nicholl, citată de Mirror

Regina nu își dorește să repete greșelile pe care le-a făcut cu prințesa Diana

Biograful regal Duncan Larcombe a adăugat: „Regina, în mod special, a învățat din lecțiile pe care i le-a oferit trecutul. Familia regală știe cât de afectată a fost Prințesa Diana în primii ani de mariaj. Aceasta se simțea ca într-o lume extraterestră, unde nu-și putea găsi locul.” 

De Crăciun, Regina Elisabeta ar fi invitat-o pe mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, la Sandringham. Aceasta a fost și singurul membru al familiei fostei actrițe americane care a venit la nunta ei cu prințul Harry. Tatăl lui Meghan Markle s-ar fi simțit rău, iar relația lui cu fiica sa nu a fost tocmai bună. 

Chiar dacă este și o tehnică de PR, există și cei care cred că Regina o place în mod sincer pe Meghan Markle. Soția prințului Harry o alintă pe Majestatea Sa spunându-i „Mama”, iar asta indică o relație extrem de strânsă între cele două. 

Citește și

Meghan Markle vrea să nască acasă, ajutată de o moașă! Singura care a mai făcut acest lucru a fost Regina Elisabeta

Meghan Markle, declarație emoționantă: „Harry va fi cel mai bun tată!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net