Tatăl lui Meghan Markle a fost operat pe inimă. ”Voi mai sta în spital câteva zile”

Ultima actualizare:

    Thomas Markle, doborât de scandalul pozelor aranjatefoto: Splashnews
Thomas Markle, doborât de scandalul pozelor aranjatefoto: Splashnews

Nu mai e nicio îndoială! Tatăl lui Meghan Markel nu își va conduce fiica la altar sâmbătă, 19 mai. Thomas Markle a fost operat pe inimă și le-a declarat jurnaliștilor că va mai rămâne în spital câteva zile.

Tatăl lui Meghan Markle a fost operat miercuri și, cel mai probabil, va vedea nunta fiicei sale dintr-o rezervă de spital. Bărbatul le-a declarat jurnaliștilor de la TMZ că se simte bine și că va mai rămâne în spital.

În urma operației, lui Thomas Markle i-au fost montate trei stenturi. Tatăl viitoarei soții a prințului Harry a suferit un atac de cord în urmă cu o săptămână, într-un context controversat. Bărbatul de 73 de ani, fost operator în cadrul unor proiecte de televiziune de succes din anii ’80, a ”aranjat” niște fotografii cu un fotograf britanic stabilit în SUA.

Thomas Markle trebuia s-o conducă pe Meghan la altar

Imaginile cu tatăl lui Meghan la proba de costum și citind o revistă pe coperta căreia apăruse fiica lui au făcut înconjurul planetei și s-au vândut pe bani frumoși. Aranjamentul a fost însă demascat și a dus la o schimbare de planuri în ceea ce privește nunta regală, pentru că Thomas Markle era așteptat să-și conducă fiica la altar.

Thomas Markle a declarat pentru sursa citată că medicii i-au recomandat să evite emoțiile puternice, iar copiii săi au spus că bărbatul e foarte necăjit că va rata nunta lui Meghan.

În aceeași zi în care tatăl lui Meghan era operat, mama logodnicei prințului Harry a aterizat la Londra, pe aeroportul Heathrow, unde a avut parte de un tratament VIP. Bursa zvonurilor spune că Doria va fi cea care o va conduce pe Meghan la altar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net