Părinții lui Meghan Markle, stresați de nunta regală. Cum au fost surprinși

Ultima actualizare:

    Printul Harry şi Meghan Markle se căsătoresc la 19 maiFoto: Guliver splashnews
Printul Harry şi Meghan Markle se căsătoresc la 19 maiFoto: Guliver splashnews

Bucuria apropiatei nunți regale nu pare să fie împărtășită și de părinții miresei. Copleșiți de atenția care le este acordată de doi ani încoace, de când relația fiicei lor cu prințul Harry a devenit publică, mama și tatăl lui Meghan Markle fac gafă după gafă în preajma nunții care va avea loc weekend-ul acesta, la Castelul Windsor.

Thomas Markle își va conduce fiica la altar sâmbătă, 19 mai, iar această sarcină pare să apese mult prea greu pe umerii bărbatului de 73 de ani. În urmă cu o săptămână, fostul operator în cadrul unor proiecte de televiziune de succes în anii ’80 a căzut pradă ispitei de a ”aranja” câteva fotografii legate de nunta regală, care s-au vândut pe bani frumoși în toată lumea și a aruncat cel mai important eveniment din viața fiicei lui în gura tabloidelor.

Tatăl miresei la proba de costum, tatăl miresei cu o revistă în mână, studiind coperta pe care apăruse fiica lui – scenariul fusese bine pus la punct chiar de către domnul Markle, împreună cu autorul fotografiilor, un englez stabilit în SUA.

Fotografiile au apărut la scurt timp după ce prințul Harry lansase un apel către amatorii de scandal să- lase pe părinții lui Meghan în pace. Prins cu mâța-n sac, Thomas Markle a transmis prin vocea fiului său că regretă enorm gestul său. Thomas Jr. a declarat că tatăl său intenționează să-și ceară scuze în fața lui Meghan și a prințului Harry pentru că a pus întreaga familie într-o situație jenantă.

Palatul Kesington a evitat să comenteze această situație, dar nici nu a anunțat vreo schimbare d eplan în ceea ce privește protocolul cununiei religioase. Tatăl lui Meghan își va conduce fiica la alter sâmbătă, în capela St. George din Castelul Windsor.

În drum spre Londra, tatăl lui Meghan a făcut o oprire în San Diego, California, unde s-a cazat la un motel low-cost. La sfârșitul săptămânii trecute, paparazzii l-au surprins pe Thomas Markle ieșind dintr-un supermarket din care cumpărase câteva băuturi răcoritoare.


    Thomas Markle, la cumpărături cu o săptămână înainte de nunta regalăfoto: Splashnews
Thomas Markle, la cumpărături cu o săptămână înainte de nunta regalăfoto: Splashnews

În acest timp, în Los Angeles, mama lui Meghan nu afișează nici ea o mină prea relaxată. Doria Ragland a fost surprinsă de fotoreporteri de Ziua Mamei (13 mai), la scurt timp după ce și-a făcut aprovizionarea la un supermarket din zonă.


    Doria Ragland, de Ziua Mamei, în Los Angelesfoto: Splashnews
Doria Ragland, de Ziua Mamei, în Los Angelesfoto: Splashnews

Părinții lui Meghan Markle au divorțat când logodnica prințului Harry avea șase ani. Doria este afro-americană, în vreme ce Thomas este de origine olandezo-irlandeză. Conform declarațiilor lui Meghan, tânăra a avut mult de suferit în copilărie din cauza diferențelor de culoare din familia ei. Cel mai des era întrebată dacă Doria este chiar mama ei, și nu bona.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net