Strategia lui Donald Trump pentru al doilea val al epidemiei de coronavirus. ”Nu vom închide țara”

donald-trump.jpg

donald trump
Donald Trump, hotărât să nu mai închidă țara în cazul unui al doilea val al epidemiei de coronavirus
foto: Getty Images

Președintele Donald Trump a declarat, în timpul unei vizite la o fabrică de automobile Ford, că SUA va adopta o strategie diferită în cazul unui nou val al epidemiei de coronavirus. "Vom stinge focarele, nu vom închide ţara, vom stinge focul", a susținut Trump, conform Agerpres, citat de Hotnews.

"Fie că este vorba de tăciuni, fie că sunt flăcări, le vom stinge. Vom stinge focarele, nu vom închide ţara, vom stinge focul", a declarat preşedintele american în timpul unei vizite la fabrica de automobile Ford din Ypsilanti, în vestul statului Michigan.

Această declaraţie survine în condiţiile în care toate cele 50 de state americane au relaxat deja într-o oarecare măsură restricţiile. Statele conduse de republicani au încercat într-o mai mare măsură să redeschidă economia mai rapid, în timp ce statele conduse de democraţi au o abordare mai prudentă.

Citește și:

Coronavirus în lume. Numărul de îmbolnăviri înregistrate în SUA a depăşit totalul Chinei

”Are un ADN supraomenesc!” O femeie de 101 ani, din SUA, s-a vindecat de Covid-19, după ce a învins gripa spaniolă și cancerul

Oficialii din domeniul sănătății publice, îngrijorați

Oficialii din domeniul sănătăţii publice au avertizat că o relaxarea prea rapidă a măsurilor restrictive ar putea duce la un al doilea val de infectări în toamnă şi la iarnă. Aceştia sunt îngrijoraţi că nu va exista voinţă politică sau publică de a reintroduce măsurile restrictive dacă situaţia o va impune.

Până vineri, 22 mai, în SUA se înregistraseră 1.620.902 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, 96.354 de morți. 382.169 de persoane fuseseră declarate vindecate. Cele mai afectate state sunt New York, New Jersey și Illinois. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1