Sfârşitul Lumii vine în 2019! Specialiştii anunţă că la 21 decembrie cerurile se vor deschide

apocalipsa_din_2019.jpg

apocalipsa 2019
Teoreticienii cred că Sfârşitul Lumii este produs de inversarea polarităţii Terrei
foto 123rf
Citeste tot despre: 

Apocalipsa începe la sfârşitul lui 2019! Îngrozitorul anunţ a fost făcut de scriitorul David Montaigne care spune că la 21 decembrie 2019 se vor deschide cerurile şi muritorii vor vedea porţile Raiului. Montaigne susţine că la exact şapte ani de la apocalipsa mayaşă, începe Sfârşitul Lumii anunţat de textele biblice. Mai mult decât atât, cercetătorul teolog a explicat că teoria lui este confirmată şi de alinirea neobişnuită a stelelor.

Sfârşitul Lumii este mai aproape ca niciodată, începe la finele lui 2019. Cel puţin aşa susţine mai mulţi cercetători care invocă textele biblice în favoarea teoriei lor. Scriitorul David Montaigne crede că la exact 7 ani de la anunţata apocalipsă mayaşă din 2012, cerurile se vor deschide şi în doar 7 zile lumea va fi distrusă. Montaigne explică viziunea apocaliptică pe site-ul său End Times and 2019. „21 decembrie 2019 – ziua în care cei şapte ani se încheie şi Nunta cerească începe. 26 decembrie 2019 este ziua în care mireasa primeşte verigheta de la Ginerele ceresc. 28 decembrie 2019 – nunta se încheie cu Ziua Judecăţii, în care are loc inversarea polarităţii Pământului care va deschide porţile Raiului şi va crea o nouă planetă”, scrie specialistul în pagina lui de Internet.

Citeşte şi:

Am ratat și Apocalipsa anunțată pentru astăzi!

Miliardarii lumii se pregătesc de Apocalipsă! Nu-ţi vine să crezi ce fac

Apocalipsa din 2019, confirmată de Biblie

Montaigne a explicat că „Sfârşitul lumii sau Ziua de Apoi este strâns legat de anul 2019, conform mai multor surse dogmatice străvechi printre care şi Biblia. Semnele sunt pretutindeni: în mituri, legende, înscrisuri şi monumente”.  Cele mai evidente indicii, susţine cercetătorul, sunt de ordin astronomic. „Vechii prooroci s-au uitat pe cer şi au descris cum va arăta cerul în Ziua de Apoi. Ne apropiem de acea aliniere specială a astrelor în data de 21 decembrie 2019”, a declarat David Montaigne. Acesta a introdus datele obţinute din vechile scrieri teologice în computer şi a făcut o simulare pentru a afla când se aliniază stelele pentru a anunţa Apocalipsa. Data a fost indicată cu precizie „astronomică” la 21 decembrie 2019. „Indiciile strânse de mine provin de la înţelepţii egipteni, din scrierile mayaşe şi de la profeţii biblici. Toată munca lor m-a condus către o singură concluzie: 21 decembrie 2019, este data la care Soarele, Luna şi restul planetelor vor face paşii majori către o nuntă tradiţională evreiască dintre Iisus Hristos şi mireasa Lui, adică noi”, spune Montaigne. Printre predicţiile lui Montaigne realizate până acum o mai menţionăm pe cea legată de Antihrist. Cercetătorul susţine că acesta s-a născut la 6 iunie 2016 şi că Barack Obama este de fapt... Lucifer.

Loading...

Citește și

  • O puternică furtună de nisip roşu venită din deşert a perturbat astăzi viaţa locuitorilor din Sydney, cel mai mare oraş australian, într-un moment când ţara, care trece printr-o perioadă de vreme căduroasă şi secetoasă, şi trebuie în acelaşi timp să facă faţă incendiilor din statul Queensland.

  • Înaintea datei de 21 decembrie 2012, care încheie cel de-al 13-lea baktun, conform calendarului mayaş, semne divine vor anunţa Sfârşitul Erei. Asta spun specialiştii contemporani care au descifrat un text de pe una din tăbliţele mayaşe găsite în Guatemala, informează Huffington Post.