Miliardarii lumii se pregătesc de Apocalipsă! Nu-ţi vine să crezi ce fac

intrare buncar

Intrare buncar
Aşa arată intrarea în buncăr
Foto: Terravivos.com

Sfârşitul lumii este mai aşteptat ca niciodată! Miliardarii lumii, 1% din populaţia mondială, îşi iau buncăre ca să scape de Apocalipsă.

Când ne gândim la buncăre, ne imaginăm o încăpere de beton cu paturi şi conserve. Numai că miliardarii nu au de gând să-şi petreacă timpul în mod sărăcăcios nici în caz că are loc un cataclism, fie lovirea planetei de un asteroid, o pandemie mondială, Al Treilea Război Mondial. Companiile care construiesc buncăre pentru Apocalipsă primesc tot mai multe comenzi de la bogătaşii lumii pentru a le face buncăre de lux.

buncăr

buncăr
Buncărele sunt dotate cu mobilier de lux
Foto: Terravivos.com
Structurile fortificate sunt concepute astfel încât să reziste şi la un atac nuclear. Sunt prevăzute cu sisteme de alimentare cu energie şi de purificarea apei.

buncar

buncăr
Miliardarii se vor bucura şi de piscină în buncăre
Foto: Terravivos.com
Vor fi dotate cu echipamente speciale pentru supravieţuirea pe termen lung, dar şi resurse umane, cum ar fi medici şi profesori. De asemenea vor avea tot confortul unui orăşel, inclusiv teatru, şcoală, grădină, clinică medicală, sală de spa şi gimnastică.  Costul unui astfel de buncăr variază între 25.000 de dolari şi 200.000 de dolari. Deşi sunt concepute pentru a oferi adăpost la mai multe generaţii, acestea nu pot să fie dotate cu provizii de alimente decât pentru un an.
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1