Am ratat și Apocalipsa anunțată pentru astăzi!

Ultima actualizare:

    Astăzi, 23 aprilie, trebuia să ne zdrobească Planeta Nibiru sau Planeta X, astru care nu a fost încă descoperitFOTO: 123rf.com
Astăzi, 23 aprilie, trebuia să ne zdrobească Planeta Nibiru sau Planeta X, astru care nu a fost încă descoperitFOTO: 123rf.com

Am mai ratat încă o Apocalipsă! De peste 2000 de ani se tot anunță Sfârșitul Lumii. Un numerolog american a panicat multă lume când a afirmat că Planeta Nibiru va distruge planeta noastră, astăzi, 23 aprilie 2018.

De-a lungul secolelor, s-au făcut sute de predicții despre Sfârșitul Lumii. Cei mai mulți prezicători susțineau  întorcerea lui Iisus și Ziua Judecății.

Însă, astăzi, 23 aprilie, trebuia să ne zdrobească Planeta Nibiru sau Planeta X, astru care nu a fost încă descoperit, dar despre care se crede că s-ar afla la marginea sistemului nostru solar. De altfel, căutând acest astru, oamenii de știință au descoperit planeta Pluto.

Aceste teorii despre Planeta X au apărut prima oară în 1995. Acestea sunt mereu „demonstrate” prin interpretări trase de păr ale textelor biblice și prin presupunerea că NASA ori nu a detectat planeta misterioasă, ori a reperat-o și caută să păstreze secretul.

Numerologul și conspiraționistul american David Meade a găsit un pasaj în Biblie căruia i-a atribuit propriile lui înțelesuri, scrie thesun.co.uk. Pasajul sună cam așa: ”Şi s-a arătat în cer un semn mare: o femeie îmbrăcată în Soare, avea Luna sub picioarele ei, iar pe cap o coroană de douăsprezece stele. Ea era însărcinată, striga în chinurile naşterii, frământându-se să nască.”

David Meade crede că paragraful se traduce astfel: credința că Iisus Hristos îi va aduce pe credincioși în Paradis după o perioadă de necazuri pe Pământ, care precede Apocalipsa. Mai mult, a început să anunțe pe oricine îl crede că pe 23 aprilie 2018, Planeta Nibiru va apărea deasupra Pământului și că va aduce erupții vulcanice, cutremure, tsunamiuri și alte cataclisme cauzate de forțele gravitaționale ale lui Nibiru, scrie thesun.co.uk.

Zeci de predicții, după anul 2000

Înainte de anul 2000, a crescut numărul persoanelor care anunțau Sfârșitul Lumii la trecerea dintre ani, iar de-a lungul acelui an au apărut diverși teologi, perzicători, pastori ai unor secte religioase care au anunțat Ziua Judecății, la date diferite din 2000.

12.12.2012 a fost o altă dată pentru care s-a anunțat Alocalipsa. Povestea a început odată cu scenariul potrivit căruia Planeta Nibiru, o planetă care de presupune că a fost descoperită de sumerieni, se îndreaptă spre Terra. Această catastrofă a fost invocată prima dată în mai 2003, dar, pentru că nu s-a întâmplat nimic atunci, data a fost mutată în decembrie 2012 făcându-se legătura cu sfârşitul unui ciclu din calendarul mayaş, care marchează solstiţiul de iarnă. În cele din urmă, a fost anunțată data de 23 aprilie 2018.

Există pericolul să ne lovească un meteorit?

Terra a fost întotdeauna vizată de astfel de coliziuni, însă ciocnirile de anvergură sunt foarte rare, anunță NASA. Ultima coliziune importantă a avut loc în urmă cu 65 de milioane de ani, despre care se spune că a dus la dispariţia dinozaurilor. Astronomii NASA au pus la punct un sistem prin care găsesc asteroizi de mărimi semnificative cu mult timp înainte care aceştia să lovească Terra. Până acum, nu există un astfel de asteroid care să ameninţe Pământul, afirmă NASA.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net