Imagini şocante de la capturarea mafiotului El Chapo

Ultima actualizare:

    El Chapo Guzman a fost prins din nou de autorităţile mexicane FOTO: Mediafax
El Chapo Guzman a fost prins din nou de autorităţile mexicane FOTO: Mediafax

Autorităţile mexicane au dat publicităţii, luni (11 ianuarie), imagini de la operaţiunea de capturare a faimosului traficant de droguri mexican, El Chapo Guzman. El a fost găsit într-o casă din satul său natal, care era supravegheată de mai bine de o lună de poliţie.

Pe 8 ianuarie, puşcaşii marini au dat asaltul asupra unei case din statul mexican Sinaloa, fieful lui Joaquin Guzman, supranumit El Chapo. I-au întâmpinat, însă, deloc amical, oamenii temutului narcotraficant, cel puţin 15 oameni, înarmaţi până în dinţi, scrie The Wall Street Journal.

În timpul acestei lupte înverşunate, Guzman a fugit printr-un tunel, pregătit din timp, ascuns în spatele unei oglinzi. Prin tunel, a ajuns în reţeaua de canalizare a oraşului. Vreo doi kilometri a străbătut El Chapo pe sub pământ, până când, spre ghinionul lui, a dat peste un bazin de decantare plin ochi de la apă de ploaie şi a fost nevoit să iasă la suprafaţă. A reuşit să fure o maşină, dar până la urmă tot a fost încolţit, mai scrie sursa citată.

Autorităţile le-au permis apoi jurnaliştilor să vadă cum arăta ascunzătoarea acestuia. În dormitor, pe o canapea au fost găsite medicamente injectabile, antibiotice şi prezervative, dar ar şi DVD-uri cu serialul "Regina Sudului", o femeie care era numită şefa de cartel al drogurilor.

Interpreta, actriţa mexicană Kate del Castillo, a intermediat, de altfel, controversată întâlnire dintre "El Chapo" şi actorul american Sean Penn, petrecută în octombrie, în junglă.

Cum a fost capturat El Chapo Guzman, baronul drogurilor

image
image
image
image
image
image
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net