Prințesa Diana s-a aruncat pe scări când era însărcinată „pentru a-i atrage atenția lui Charles”!

Ultima actualizare:

    Prințul Charles și Diana au avut o relație tumultoasă Foto: Getty
Prințul Charles și Diana au avut o relație tumultoasă Foto: Getty

Fostul valet Paul Burrell a dezvăluit că a găsit-o pe Prințesa iana căzută pe scări,în timp ce era însărcinată în patru luni cu primul ei copil. Majordomnul susține că soția lui Charles s-a prefăcut că a căzut „pentru că își dorea să atragă atenția”.

Fostul valet al Prințesei Diana a povestit că a auzit-o pe soția lui Charles plângând și a găsit-o prăbușită pe scări. Incidentul a avut loc în 1981, când „Prințesa Inimilor” era gravidă în patru luni cu fiul ei cel mare, William. Paul Burrell a fost descris de Diana în trecut drept „piatra” ei de susținere, cei doi având o relație foarte strânsă.

Prințul Charles a înșelat-o pe Diana

Cuplul regal a divorțat în 1994
Cuplul regal a divorțat în 1994

Fostul majordomn al familiei regale britanice a dezvăluit la un post tv britanic despre felul în care Prințesa Diana se prefăcea pentru a câștiga simpatia sau mila celor din juri. El susține că aceasta s-a arunca pe scări când era însărcinată, pentru a atrage atenția. Cu toate acestea, Burrell a ținut să previzeze că Diana nu i-ar fi făcut niciun rău copilului ei.

Despre acest incident a scris și biograful Casei Regale Andrew Morton, care a dezvăluit că Prințesa Diana a recurs la acest gest într-o încercare disperată de a-l face pe Prințul Charles să o asculte, relatează tabloidul britanic Mirror. Cuplul regal s-a căsătorit în iulie 1981, la Catedrala St. Paul din Londra, iar Prințul William s-a născut 11 luni mai târziu. Diana și Charles au divorțat în 1994, după ce au existat zvonuri că fiul Reginei Elisabeta și-ar fi înșelat nevasta. În cele din urmă, prințul Charles a și recunoscut că i-a fost infidel.

Prințesa Diana a murit în 1997, la vârsta de 36 de ani
Prințesa Diana a murit în 1997, la vârsta de 36 de ani

Citește și

Ce amintire traumatizantă din copilărie a urmărit-o toată viaţa pe prinţesa Diana

Teorie a conspirației: Prinţesa Diana a fost ucisă de o organizaţie obscură, responsabilă de sacrificii umane

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net