Ce amintire traumatizantă din copilărie a urmărit-o toată viaţa pe prinţesa Diana

printesa-diana

printesa diana zambind celor prezenti in multime
Zâmbetul prinţesei Diana ascundea multă tristeţe, căci a avut o copilărie nefericită şi un mariaj toxic
Foto:GettyImages

Noi mărturii făcute de către prinţesa Diana ies la iveală. Cel care a făcut posibil ca amănunte din copilăria celei care a fost supranumită "prinţesa inimilor" să fie cunoscute este nimeni altul decât biograful oficial al Casei Regale a Marii Birtanii, Andrew Morton.

Prinţesa Diana ar fi avut o copilărie foarte nefericită, fiind traumatizată din pricina relaţiei toxice şi violente pe care o aveau părinţii săi. Atunci când era doar un copil, Diana ar fi fost martoră la bătăile pe care tatăl său i le aplica mamei în mod repetat. 

Regretata Diana ar fi mărturisit biografului Andrew Morton că mama ei, Frances Spencer plângea adesea din pricina certurilor violente pe care le avea cu partenerul de viaţă violent, John Spencer. Cei doi soţi s-au despărţit atunci când Diana avea 7 ani, dar urmările mariajului lor eşuat au urmărit-o pe prinţesa pretutindeni. 

În cadrul documentarului "Diana: Her True Story- In Her Own Words" există pasaje din diferite interviuri pe care prinţesa Diana a acceptat să le acorde pe parcursul vieţii, potrivit thesun.co.uk.

printesa-diana-in-copilarie

Printesa Diana in vremea in care era doar un copil
Prinţesa Diana era doar un copl atunci când asista la bătăile pe care tatăl său i le aplica mamei
Foto:GettyImages

În aceste discuţii, o temă este recurentă, cea a familiei disfuncţioanale din care a provenit. "Îmi aduc aminte că tatăl meu o lovea pe mama peste faţă şi că ea plângea. Eu mă ascundeam în spatele unei uşi. Am avut o copilărie extrem de nefericită, o vedeam mereu plângând pe mama, iar tatăl nostru nu vorbea cu noi. Prea multe schimbări, prea multe bone de-a lungul timpului, toată atmosfera era una e instabilitate", este doar o parte din mărturisirea pe care Diana a făcut-o.

printesa-diana-in-copilarie

printesa diana zameste intr-un instantaneu din copilarie
Diana avea doar şapte ani atunci când părinţii săi s-au despărţit
Foto:GettyImages

După despărţirea părinţilor, Diana şi fratele său, Charles, o vizitau pe mama lor în fiecare weekend. Într-u interviu, ea a vorbit despre cât de greu îi era să aleagă între părinţii săi. În acest sens, a relatat un eveniment din copilărie. Momentul care i-a rămas în memorie a fost unul petrecut la nunta verişorului său. Mama Dianei i-ar fi oferit o rochie verde pe care urma să o poarte la ceremonie, în timp ce tatăl acesteia dorea din suflet ca ea să poarte un costum alb. "A fost cea mai traumatizantă decizie pe care trebuia să o iau atunci. Indiferent de ce alegeam, nu ar fi fost bine pentru că era un gest care trăda favoritismul pentru unul dintre părinţii mei", au fost cuvintele Dianei.  

diana-urmarita-de-paparazii

diana primeste un buchet de flori in timpul unei vizite oficiale
Diana era foarte plăcută de public, iar paparazzi se aflau în permanenţă pe urmele ei. uneori hărţuind-o.
Foto:GettyImages

Prinţesa Diana a murit în urma unei accident rutier

Prinţesa Diana s-a stins din viaţă la doar 36 de ani, în urma unui accident de maşină petrecut în Paris. Lady Diana, prințesă de Wales, numită de britanici ''prințesa inimilor'', a fost și va rămâne una dintre cele mai influente personalități feminine ale secolului XX. 

În interviurile realizate pentru documentarul ”Diana,7 days”, cei doi fii condamnă atitudinea inumană pe care au avut-o paparazii vis-a-vis de cea care le-a fost mamă. Conform Independent, Ducele de Cambridge, Harry, afirmă că fotografii se comportau precum o ceată de lupi flămânzi și că obișnuiau să îi strige Dianei diferite lucruri obscene în încercarea de a obține o reacție violentă din partea ei. 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1