Teorie a conspirației: Prinţesa Diana a fost ucisă de o organizaţie obscură, responsabilă de sacrificii umane

Ultima actualizare:

    Iunie 1997. Aceasta este una dintre ultimele fotografii cu Prinţesa Diana în viaţăfoto Guliver / Splashnews
Iunie 1997. Aceasta este una dintre ultimele fotografii cu Prinţesa Diana în viaţăfoto Guliver / Splashnews

Ipoteză şoc! Prinţesa Diana a fost victima unei organizaţii regale obscure care a ucis de-a lungul istoriei mai multe femei din cadrul Casei Regale britanice. Scriitoarea Sarah Whalen lansează în luna ianuarie 2019 cartea “Răzbunarea Regală” în care arată că moartea Prinţesei Di, din 1997, nu a fost un accident, ci o crimă odioasă. Conform cărţii, Prinţesa a fost “lăsată să sângereze până la moarte” în tunelul Pont de l’Alma, din Paris, Franţa.

Şocant: Prinţesa Diana a fost ucisă de o organizaţie obscură, care a făcut mai  ulte sacrificii umane ritualice de-a lungul istoriei. Conform cărţii lui Sarah Whalen, Prinţesa a fost grav rănită în accidentul tragic din 31 august 1997 şi apoi a fost lăsată să moară încet. Motivul pentru care Prinţesa inimilor trebuia să piară este halucinant: ea intenţiona în secret să modifice Constituţia. Organizaţia secretă care a plănuit suprimarea Dianei este responsabilă inclusiv de moartea soţiilor lui Henry al VIII-lea Anne Boleyn şi Catherine Howard.

Autoarea cărţii a declarat în cadrul unei emisiuni televizate: “Puterea monarhiei britanice a fost tot timpul văzută ca o luptă continuă. Iar în această luptă, victime au căzut femeile. Diana plănuia o criză constituţională după divorţul de Charles, în privinţa custodiei celor doi prinţi William şi Harry. Lady Di nu a încercat nici un moment să ascundă acest lucru şi a vorbit despre asta tot timpul, cu presa".

În legătură cu organizaţia secretă care cere să curgă sânge regal, Sarah Whalen susţine că “se ocupă de multe acte de trădare, de crime misterioase şi comploturi care au condus la execuţii. Ei sunt adepţii unei tradiţii străvechi în Anglia conform căreia este nevoie de sacrificii umane pentru a construi o monarhie”.

După ce ancheta realizată de investigatorii francezi l-a scos vinovat de producerea tragediei pe şoferul limuzinei Henri Paul, după ce analizele de sânge au confirmat că acesta consumase alcool combinat cu medicamente. Mohamed Al-Fayed, tatăl lui Dodi, iubitul Dianei, nu a crezut în acest verdict şi a continuat să acuze Casa Regală britanică de complot. El nu s-a sfiit să declare de mai multe ori că fiul lui a fost ucis în urma unui ordin dat serviciilor secrete britanice MI6. Al-Fayed a declarat că Diana era însărcinată cu nepotul său, la momentul accidentului.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net