Naște Meghan Markle în acest weekend? Fanii Ducesei pariază că bebelușul va veni pe lume de Paștele Catolic

cand-va-naste-meghan-markle.jpg

Naște Meghan Markle mai curând decât ne-am fi așteptat?
Foto: Getty

Cum data sorocului Ducesei de Sussex se apropie cu pași repezi, fanii Casei Regale Britanice deja au început să-și expună teoriile în spațiul media. Aceștia și-ar dori ca trei evenimente importante să se unească în aceeași zi, pentru un plus de „magie” și la casele de pariuri se speculează faptul că Meghan Markle va naște în acest weekend, între Vinerea Mare și lunea Paștelui catolic și anglican, care coincide și cu ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a, 21 aprilie.

După ce s-a vehiculat că Meghan Markle ar fi născut deja, iată că admiratorii acesteia au trecut rapid la o nouă presupunere: soția Prințului Harry ar urma să aducă pe lume bebelușul regal în acest weekend, de Paștele Catolic.

 

Medicii au estimat faptul că fosta actriță va aduce bebelușul pe lume în luna aprilie a acestui an, așa că mai este doar o chestiune de timp până când Ducesa de Sussex și Prințul Harry își vor putea strânge în brațe primul copil. 

Va naște Meghan Markle de Paștele Catolic?

Mai mult decât atât, potrivit presei internaționale, fanii celor doi sunt convinși că Meghan Markle va naște de Paștele Catolic, considerând că un eveniment de o așa amploare nu are cum să nu se întâmple decât într-o zi predestinată unei sărbători importante.

Cuplul a făcut deja pregătirile necesare pentru marele moment și, astfel, Ducii deja s-au mutat în propria casă, la Frogmore Cottage, pe domeniul Castelului Windsor și sunt mai mult decât nerăbdători să-și întâmpine pe lume bebelușul. Nerăbdători sunt și admiratorii Casei Regale Britanice, care au presupus că Meghan Markle va naște în acest weekend, când creștinii de rit anglican și catolic sărbătoresc Paștele, însă acesta nu va fi singurul eveniment important din ziua respectivă.

meghan-markle-nastere.jpg

Medicii au preconizat că Meghan Markle va naște în luna aprilie a acestui an, așa că Ducesa de Sussex ar putea aduce bebelușul regal pe lume în curând
Foto: Getty

Tot atunci va fi și ziua de naștere a suveranei Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, care va împlini 93 de ani, așa că admiratorii lor și-ar dori ca aceasta să primească un cadou inedit cu ocazia împlinirii unei vârste respectabile: marea întâlnire cu strănepotul ei din partea Prințului Harry.

Ce sex va avea bebelușul regal?

Deși Ducii de Sussex nu au dorit să știe sexul bebelușului, așteptând clipa cea mare pentru a afla, fanii acestora nu sunt atât de răbdători. La casele de pariuri cele mai multe pronosticuri indică faptul că Meghan Markle va naște în acest weekend o fetiță, aceștia fiind convinși că soții o vor numi Diana, ca omagiu adus bunicii sale, de la moartea căreia anul acesta se vor împlini 22 de ani.

Se vehiculează, de asemenea, că admiratorii care mizează pe aceste informații nu s-au trezit pur și simplu să le inventeze, ci au existat câtva surse de la Palatul Windsor. Rămâne de văzut dacă pariurile vor fi câștigătoare, având în vedere că Meghan și Harry au preferat ca evenimentul să fie unul cât mai privat și ferit de ochii curioșilor.

 

Loading...

Citește și