Melania Trump, cucerită de copiii dintr-un orfelinat din Kenya

Ultima actualizare:
Melania Trump hrănește un pui de elefant în Kenya
Melania Trump hrănește un pui de elefant în Kenya

Melania Trump a vizitat vineri, 5 octombrie, un orfelinat din Nairobi, Kenya. Foarte încântați, puștii au întâmpinat-o cu dansuri și cântece tradiționale. N-a durat mult și prima doamnă a SUA a intrat în jocul lor.

Imaginile cu Melania Trump relaxată sunt foarte rare. Prima doamnă a SUA este mai degrabă rezervată în ieșirile ei publice, iar gesturile ei sunt foarte studiate. Nu a fost cazul acum, cu ocazia vizitei în Kenya.

Soția președintelui american Donald Trump a fost cucerită de copiii dintr-un orfelinat din Nairobi. Puștii au întâmpinat-o cu dansuri și cântece tradiționale și au convins-o pe Melania Trump să intre în ritm. Fotografii au surprins-o pe doamna Trump fredonând veselă, înconjurată de copii. Conform autorităților locale, copiii din orfelinat trăiesc aici de când erau bebeluși, abandonați fiind la naștere sau după ce părinții lor au fost băgați în pușcărie.

Melania Trump le-a citit copiilor o poveste, apoi unul dintre puști i-a citit ei ceva, iar întâlnirea s-a încheiat așa cum a început, pe ritmuri tradiționale africane.

Melania Trump, prima vizită în Africa

Aceasta este prima vizită a Melaniei Trump în Africa și totodată prima acțiune oficială de mare amploare a soției președintelui american în calitate de primă doamnă.

Cureaua i-a jucat feste Melaniei Trump în safari-ul din Kenya
Cureaua i-a jucat feste Melaniei Trump în safari-ul din Kenya

Doamna Trump și-a început vizita în Kenya cu un safari în Parcul Național Nairobi, unde a hrănit un pui de elefant cu un biberon uriaș.

Melania a purtat o ținută adecvată destinației, pantaloni crem de călărie, cămașă albă, cizme înalte și pălărie de safari. Cureaua neagră i-a cam jucat feste în timpul excursiei cu jeep-ul prin parc.


    Cureaua i-a jucat feste Melaniei Trump în safari-ul din Kenyafoto: AFP
Cureaua i-a jucat feste Melaniei Trump în safari-ul din Kenyafoto: AFP

Egiptul va fi următoarea destinație pentru Melania Trump, care și-a început turneul african în Ghana. Temele acestei vizite oficiale sunt situația copiilor, educația, turismul și conservarea naturii.

Melania Trump a întors toate privirile. Cum arată paltonul de 3.600 $

Nu uită și nu iartă! Cum i-a dat Melania peste nas lui Trump, la întâlnirea cu Macron

image
image
image
image
image
image
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net