Motivul pentru care Melania Trump pozează mereu cu gura întredeschisă. Experții au dat-o de gol!

melania_trump_1.jpg

Iată motivele pentru care Melania Trump pozează mereu cu gura întredeschisă
Foto: Getty
Citeste tot despre: 

Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite, și-a format un obicei din a poza numai într-un anumit mod, cu gura întredeschisă, acest stil fiind subiectul multor glume răspândite în mediul online, de către internauți, de-a lungul timpului. Dacă inițial acest stil de a poza a fost considerat ca fiind o pură coincidență, ulterior, experții în gestică au explicat că Melania adoptă acest „truc” în mod conștient, pentru a-i asigura câteva beneficii în plus, atunci când este imortalizată în poze. Iată motivele!

Melania Trump și-a făcut un obicei din a poza cu gura ușor deschisă, iar experții au explicat că acest lucru nu este o coincidență, sau o eroare constantă a fotografilor care o surprind numai în aceste ipostaze, ci este un truc folosit de către Prima Doamnă a Americii cu regularitate.

Melania Trump, în vârstă de 48 de ani, a fost fotomodel, și, astfel, cunoaște micile detalii care pot schimba o poză în totalitate, făcând manechinul să „păcălească” aparatele de luat vederi. Pentru a apărea într-o lumină favorabilă în fotografii, se pare că Prima Doamnă a găsit rețeta perfectă, folosindu-se din plin de aceasta pentru ca fața să-i pară mai tonifiată și pentru a-și spori sex-appealul.

melania_trump_2.jpg

Melania Trump recurge la acest truc pentru a părea mai senzuală și pentru ca trăsăturile ei să fie mai definite
Foto: Getty

Acest stil de a poza poartă denumirea de „fish gape” (gură de pește) și este foarte la modă printre celebrități, care doresc mereu o imagine sexy și plină de senzualitate. Acesta presupune ca buzele să fie ușor despărțite, astfel atitudinea devenind mult mai seducătoare: „Arăți mult mai sexy atunci când gura este deschisă puțin. Buzele par mai mari decât sunt în realitate. La fel și ochii, par mai mari. Suntem foarte atrași de ochii mari. De aceea ne plac bebelușii sau cățelușii. Iar această poziție ne face automat mai atractive”, a dezvăluit Traci Brown, expert în limbaj corporal, potrivit celor de la MSN

melania_trump_3.jpg

Melania pozează în acest mod în majoritatea timpului
Foto: Getty

 

 

În aceeași notă, conform expertului, această atitudine ajută foarte mult și atunci când fotografia trebuie să evidențieze o ținută vestimentară și mai puțin frumusețea modelului. Pentru a pune trucul în practică, tot ce trebuie făcut este ca vârful limbii să fie poziționat în cerul gurii. 

 

loading...
Loading...

Citește și