Melania Trump s-a îmbrăcat ca Belle din Frumoasa și Bestia la dineul din Anglia

melania_trump.jpg

melania trump intr-o rochie galbena
Melania Trump a purtat o rochie galbenă de prințesă la dineul oficial din Londra
foto: AFP

Melania Trump a făcut, cu siguranță, impresie, la cina de la Palatul Blenheim, din vestul Londrei. Toată lumea vorbește despre rochia galbenă de prințesă purtată de prima doamnă a SUA, care seamănă izbitor cu rochia lui Belle din povestea Disney ”Frumoasa și Bestia”.

Aflați într-o vizită oficială în Marea Britanie, Melania și Donald Trump au participat joi seară la o cină oficială alături de premierul britanic Theresa May și soțul acesteia, dar și de numeroși oameni de afaceri britanici.

Cuplul prezidențial american a avut parte de tot fastul asociat unui asemenea eveniment. Invitați de onoare la Palatul Blenheim, Melania și Donald Trump au ales, cu era și firesc, ținute de gală. Președintele american s-a îmbrăcat la costum negru cu papion, iar Melania a ales o rochie galben-pai din șifon, cu umerii lăsați, care le-a amintit multora de un personaj celebru dintr-un film Disney.

După apariția primelor imagini de la cina oficială, pe rețelele de socializare au început să circule comparațiile dintre Melania și Belle din ”Frumoasa și Bestia”.

loading...
Loading...

Citește și