Melania Trump s-a îmbrăcat ca Belle din Frumoasa și Bestia la dineul din Anglia

melania_trump.jpg

melania trump intr-o rochie galbena
Melania Trump a purtat o rochie galbenă de prințesă la dineul oficial din Londra
foto: AFP

Melania Trump a făcut, cu siguranță, impresie, la cina de la Palatul Blenheim, din vestul Londrei. Toată lumea vorbește despre rochia galbenă de prințesă purtată de prima doamnă a SUA, care seamănă izbitor cu rochia lui Belle din povestea Disney ”Frumoasa și Bestia”.

Aflați într-o vizită oficială în Marea Britanie, Melania și Donald Trump au participat joi seară la o cină oficială alături de premierul britanic Theresa May și soțul acesteia, dar și de numeroși oameni de afaceri britanici.

Cuplul prezidențial american a avut parte de tot fastul asociat unui asemenea eveniment. Invitați de onoare la Palatul Blenheim, Melania și Donald Trump au ales, cu era și firesc, ținute de gală. Președintele american s-a îmbrăcat la costum negru cu papion, iar Melania a ales o rochie galben-pai din șifon, cu umerii lăsați, care le-a amintit multora de un personaj celebru dintr-un film Disney.

După apariția primelor imagini de la cina oficială, pe rețelele de socializare au început să circule comparațiile dintre Melania și Belle din ”Frumoasa și Bestia”.

Loading...

Citește și