Megxit. Regina Elisabeta a aprobat «o perioadă de tranziție» pentru Meghan și Harry

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta ar fi preferat ca Meghan Markle și prințul Harry să rămână membri cu normă întreagă ai familiei regalefoto: Getty Images
Regina Elisabeta ar fi preferat ca Meghan Markle și prințul Harry să rămână membri cu normă întreagă ai familiei regalefoto: Getty Images

După trei ore de discuții între regina Elisabeta, prințul Charles și cei doi fii ai acestuia, Harry și William, pe tema a ceea ce presa britanică a numit ”Megxit”, regina a fost de acord cu o ”perioadă de tranziție”, în care Meghan și Harry să locuiască atât în Marea Britanie, cât și în Canada.

Regina Elisabeta a transmis presei o declarație imediat după încheierea discuțiilor cu nepoții ei pe tema recentului ”divorț” dintre prințul Harry și Meghna Markle, de o parte, și familia regală, de cealaltă parte.

Regina a fost de acord cu o ”perioadă de tranziție”, în care Meghan și Harry să locuiască atât în Marea Britanie, cât și în Canada, conform BBC. Elisabeta și-a exprimat întregul ei suport pentru ducii de Sussex, în ceea ce privește noul lor rol, dar a subliniat că ”ar fi preferat ca cei doi să rămână membri cu normă întreagă ai familiei regale”.

Încă mai sunt multe detalii de pus la punct în această chestiune ”foarte complexă”, dar monarhul speră că o decizie finală va fi formulată în următoarele zile, se mai arată în declarația reginei.

Harry și Meghan au anunțat că renunță la statutul de ”seniori”

Prinţul Harry şi Meghan Markle au anunţat miercuri, 8 ianuarie, că renunţă la statutul pe care îl au în cadrul familiei regale, urmând să devină independenți financiar şi să-și împartă timpul între Marea Britanie şi America de Nord.

"După multe luni de reflecţie şi discuţii interne am ales să facem o tranziţie în acest an prin a ne stabili treptat un nou rol în cadrul acestei instituţii", au scris ducii de Sussex pe Instagram. "Intenţionăm să renunţăm la statutul de «seniori» în cadrul familiei regale şi să lucrăm pentru a deveni independenţi financiar, continuând în acelaşi timp să o susţinem pe Majestatea Sa Regina. Încurajarea voastră, în special în ultimii ani, ne-a făcut să facem acest pas", au adăugat ducii de Sussex. 

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a, la biserică să se roage pentru rebelii Meghan Markle şi prinţul Harry

În plină criză, Meghan Markle și prințul Harry l-au lăsat pe micuțul Archie în Canada

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net