Regina Elisabeta a II-a, la biserică să se roage pentru rebelii Meghan Markle şi prinţul Harry

Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a organizat summitul neobişnuit pentru a decide soarta prinţului Harry şi a soţiei sale
Regina Elisabeta a II-a a fost surprinsă în timp ce se întorcea de la biserică ieri
Foto: Profimedia

Regina Elisabeta a II-a s-a dus la biserică să se roage înainte de summit-ul de astăzi cu scopul de a rezolva fuga lui Meghan Markle în Canada şi rebeliunea prinţului Harry. Întrunirea, la care vor participa prinţul Charles, prinţul William, prinţul Harry şi Meghan de la distanţă, va începe după ora 14.00, ora Londrei.

Regina Elisabeta a II-a (93 de ani) s-a dus la biserică să se roage înainte de marea întrunire fără precedent de astăzi, programată la Sandringham astfel încât să poată participa şi Meghan Markle (38 de ani), printr-o convorbire video de la distanţă. Consilierii regali au fost furioşi să lucreze la o serie de opţiuni cu privire la situaţia creată după ce Meghan şi prinţul Harry (35 de ani) au anunţat că renunţă la rolurile lor importante din cadrul familie regale britanice. 

Meghan Markle printul Harry

Meghan Markle ;i printul Harry s-au căsătorit la 19 mai 2018
Foto: Google Getty
Regina a fost profund afectată de decizia nepotului ei de a da publicităţii decizia de „abdicare” fără să-i aducă la cunoştinţă înainte. O sursă apropiată susţine că „atitudinea de intimidare” a prinţului William (37 de ani) ar fi făcut-o pe Meghan să-i ceară fratelui lui, Harry, să renunţe la îndatoririle sale regale. Cuplul rebel ar dori să se stabilească la Los Angeles. „Asta nu merge cu mine”, i-ar fi spus ea soţului său.

Regina în stare de şoc pentru că Meghan Markle şi prinţul Harry renunţă la rolurile din familia regală

Regina Elisabeta a II-a și-a pus moștenitorii la treabă! Prințul George a făcut budincă împreună cu tatăl și bunicul lui

Regina Elisabeta a II-a îi va proteja pe Meghan şi Harry

Regina Elisabeta a II-a îi va proteja pe Meghan şi Harry, ca să nu ajungă precum prinţesa Diana, mama lui, care a murit într-un tragic accident de circulaţie, în 1997, la doar 36 de ani, fiindcă nu mai beneficia de securitate puternică după ce nu a mai făcut parte din familia regală. Prinţul Harry este supus în prezent unor intense presiuni. Soţia sa i-a spus că vrea să plece. Însă el o iubeşte pe Regină şi îi va fi greu să renunţe la tot pentru Meghan. Se crede că acesta ar vrea să trăiască şi alături de soţia sa, în America de Nord, dar şi să rămână în Marea Britanie o parte din timp. Prinţul Philip (98 de ani), soţul Reginei şi bunicul lui Harry, nu va fi prezent la întrunire. De asemenea, nu va participa la summitul neobişnuit Kate, soţia prinţului William, care va rămâne la Palatul Kensington, ca sî aibă grijă de cei trei copii ai lor, prinţul George (6 ani), prinţesa Charlotte (4 ani) şi prinţul Louis (1 ani).  Regina Elisabeta a II-a s-a dus la biserică să se roage înainte de marea întrunire fără precedent de astăzi.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1