Regina Elisabeta a convocat o întâlnire de urgență pentru a discuta viitorul lui Harry! Meghan va asista prin telefon

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și prințul Harry au renunțat la îndatoririle regaleFoto: Getty
Meghan Markle și prințul Harry au renunțat la îndatoririle regaleFoto: Getty

Momente tensionate la Palatul Buckingham! Regina Elisabeta (93 de ani) a convocat pentru luni (13 ianuarie) o întâlnire de urgenţă, la reședința Sandringham din Norfolk, pentru a discuta viitorul ducilor de Sussex. La întâlnire vor participa prinţul Charles (71 de ani), William (37 de ani) și Harry (35 de ani).

La jumătatea acestei săptămâni, prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi soţia lui, Meghan Markle, au anunţat că renunţă la îndatoririle regale şi că vor trăi atât în Marea Britanie, cât şi în Canada. Se pare că ducii de Sussex vor să iasă complet din familia regală britanică. Ei au spus că vor să fie independenţi din punct de vedere financiar. Anunţul a fost făcut pe contul de Instagram Sussex Royal şi pe site-ul Sussexroyal.com şi a luat prin suprindere familia regală.

Meghan Markle va participa la discuție prin telefon

În prezent, regina se află în Norfolk, prinţul Charles, la Birkhall (Scoţia), prinţul William, la Palatul Kesington, iar prinţul Harry, în Windsor.

Întâlnirea va fi prilej pentru discutarea propunerilor rezultate din consultările dintre oficialii de la Buckingham, Clarence House şi Kensington şi reprezentanţii guvernelor Marii Britanii şi Canadei privind viitoarele roluri ale lui Harry şi Meghan.

Aparent, Meghan Markle, care a plecat joi în Canada pentru a fi alături de fiul cuplului, Archie, va participa la discuţie prin telefon, potrivit news.ro.

Cuplul a înregistrat deja ca marcă peste 100 de elemente pentru brandul lor Sussex Royal, despre care se crede că au legătură cu fundaţia lor caritabilă. Este crezut că ei au apelat la sfaturile fostului cuplu prezidenţial Barack şi Michelle Obama, care conduce o fundaţia caritabilă de succes după ce a părăsit Casa Albă.

Harry a primit o moștenire de la prințesa Diana

Harry a moștenit după moartea mamei sale, prințesa Diana, o sumă estimată la 20 de milioane de lire sterline, iar Regina Elisabeta a doua i-a asigurat în trecut un fond de aproximativ șapte milioane de lire sterline. Pe viitor, posibil ca ducii de Sussex să îi plătească o chirie Reginei, care le-a oferit reședința de lângă Castelul Windsor, renovată anul trecut cu 2,4 milioane de lire, din banii contribuabililor și pe care cei doi intenționează să o păstreze.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net