Meghan și Harry, pentru ultima oară alături de Regina Elisabeta la un eveniment oficial! Mesajul ascuns

meghan-harry-regina.jpg

Prințul Harry, Meghan Markle și Regina, fotografiați în mașini
Ducii de Sussex și Regina Elisabeta au fost prezenți, duminică (8 martie), la un serviciu memorial ținut All Saints Chapen
Foto: Profimedia

Și-au încheiat toate socotelile! Prințul Harry (35 de ani) și Meghan Markle (38 de ani) și-au luat adio de la viața regală și au participat la un ultim eveniment oficial, alături de Regina Elisabeta a Marii Britanii. Toți au fost prezenți, duminică (8 martie), la un serviciu memorial ținut All Saints Chapen, acolo unde Harry și-a încheiat activitatea de Căpitan General al Marinei Regale.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost fotografiați în mașină, în drum spre evenimentul ce a avut loc în Windsor Great Parc. Ducii de Sussex au părut foarte fericiți să participe alături de Regina Elisabeta.

meghan-markle-printul-harry.jpg

Prințul Harry și Meghan Markle
Harry a purtat pentru ultima oară uniforma de Căpitan al Marinei Regale Britanice
Foto: Profimedia

 

Meghan și Harry au fost acompaniați de familia unui soldat care și-a pierdut viața la datorie. Potrivit presei britanice, apariția lor alături de Regină este un semn clar că Majestatea Sa a rămas în relații bune cu ducii de Sussex și că îi susține în continuare, relatează tabloidul britanic The Sun

Prințul Harry și Meghan Markle se află în Marea Britanie pentru o serie de vizite finale, după ce au anunțat că se despart definitiv de familia regală britanică. 

regina-elisabeta-2.jpg

Regina Elisabeta
Regina Elisabeta a II-a a luat parte la serviciul memorial de duminică (8 martie)
Foto: Profimedia

Ducii de Sussex au anunțat că renunță la îndatoririle regale, în urmă cu două luni

Meghan Markle și prințul Harry au luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când au anunțat că nu vor mai face parte din familia regală britanică. Ducii de Sussex s-au decis să se mute în Canada, alături de fiul lor, Archie (10 luni).

De asemenea,  Meghan și Harry au renunțat la finanțarea venită din partea familiei regale britanice și au promis că vor înapoia cele 2,8 milioane de euro pe care statul i-a cheltuit pentru a renova conacul Frogmore, unde cei doi au locuit. 

„După multe luni de reflecţie şi discuţii interne am ales să facem o tranziţie în acest an prin a ne stabili treptat un nou rol în cadrul acestei instituţii", au scris ducii de Sussex pe Instagram. "Intenţionăm să renunţăm la statutul de "seniori" în cadrul familiei regale şi să lucrăm pentur a deveni independenţi financiar, continuând în acelaşi timp să o susţinem pe Majestatea Sa Regina. Încurajarea voastră, în special în ultimii ani, ne-a făcut să facem acest pas. Acestea ne vor permite să ne creştem fiul să aprecieze tradiţia regală în care s-a născut, oferind familiei noastre spaţiul necesar pentru a se concentra asupra unui nou capitol, dar şi să ne lansăm o entitate proprie de caritate. Suntem nerăbdători să împărtăşim toate detaliile privind următorul pas, pe măsură ce vom continua să colaborăm cu Majestatea Sa, cu prinţul de Wales, ducii de Cambridge şi cu toate părţile relevante. Până atunci, vă rugăm să primiţi mulţumirile noastre pentru sprijinul continuu”, a anunțat cuplul, în luna ianuarie.

 

Citește și

Prințul Harry și Meghan Markle, răvășitori înainte de «retragere»! Ce semnificație are culoarea aleasă pentru ținutele lor

Sacrificiul dureros făcut de Prinţul Harry pentru a putea «părăsi» familia regală alături de Meghan Markle

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1