Meghan Markle și prințul Harry, primele imagini de când s-au mutat în Canada! Sunt mai fericiți ca niciodată

meghan-markle-printul-harry-imagini-canada.jpg

Meghan Markle și prințul Harry, primele imagini de când s-au mutat în Canada
Ducii de Cambridge au petrecut Ziua Îndrăgostiților acasă
Foto: Profimedia

Meghan Markle și prințul Harry au fost fotografiați pentru prima oară de când s-au mutat în Canada, chiar de Ziua Îndrăgostiților, vineri (14 februarie). Ducii de Cambridge au fost surprinși pe aeroport. Micuțul Archie nu se afla cu părinții lui, conform presei canadiene.

Săptămâna trecută, ducii de Cambridge au fost în Statele Unite ale Americii. Joi (13 februarie), Meghan Markle a vizitat Universitatea Stanford, unde s-a întâlnit cu studenții și profesorii de acolo. Meghan Markle au stat departe de băiețelul lor, Archie (9 luni), până vineri, atunci când au revenit în Canada, țara în care s-au mutat în urmă cu mai bine de o lună, potrivit hellomagazine.com.

Meghan Markle și prințul Harry, mai relaxați de când s-au mutat în Canada

meghan-markle-harry-canada.jpg

Meghan Markle și prințul Harry, primele imagini de când s-au mutat în Canada
Meghan Markle și Harry par mai fericiți ca niciodată
Foto: Profimedia

 

Pe aeroport, Meghan Markle și prințul Harry au fost surprinși zâmbind fotografilor și fanilor. Cei doi par mai fericiți ca niciodată, de când s-au hotărât să renunțe la îndatoririle regale și să se mute din Marea Britanie. Îmbrăcați „relaxat”, amândoi în blugi, Meghan și Harry au fost foarte fericiți să se întoarcă la noua lor casă. De când nu mai este obligată să se supună normelor regale, fosta actriță americană a adoptat un stil mai casual. Pe aeroportul din Canada a venit îmbrăcată într-o pereche de blugi închiși la culoare, o cămașă albastră și o jachetă neagră. Ducii de Cambridge și-au dorit o viață mai liniștită, departe de presa tabloidă din Regat.

Meghan și Harry au renunțat la finanțarea venită din partea familiei regale britanice și au promis că vor înapoia cele 2,8 milioane de euro pe care statul i-a cheltuit pentru a renova conacul FFrogmore, unde cei doi au locuit. 

 

Citește și

Sacrificiul dureros făcut de Prinţul Harry pentru a putea «părăsi» familia regală alături de Meghan Markle

Prinţul Harry şi Meghan Markle rămân fără titluri şi finanţare publică. La ce sunt nevoiţi să renunţe după «Megxit»

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1