Sacrificiul dureros făcut de Prinţul Harry pentru a putea «părăsi» familia regală alături de Meghan Markle

Ultima actualizare:
Prinţul Harry era numit de colegi "Căpitanul Wales"
Prinţul Harry era numit de colegi "Căpitanul Wales"

Decizia Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle de a renunţa la viaţa ca membru senior al familie regale britanice nu a fost una deloc uşoară şi i-a întristat probabil pe Regina Elisabeta, pe Prinţul Charles şi pe Prinţul William. Nu doar că acum Ducii de Sussex nu mai au titluri şi acces la bani publici, dar ei nici nu vor mai reprezenta monarhia în călătoriile în jurul lumii. Încă Harry a fost nevoit să mai renunţe la ceva foarte drag pentru femeia iubită: titlurile şi obligaţiile militare.

Parte a dealului "Megxit", Harry a fost nevoit să renunţe la toate poziţiile şi gradele pe care le avea în armată: General Căptian al Marinei, Comandat Aerian al Bazei Honington şi Comandant Şef al Flotei Maritime fiind doar câteva dintre ele. Mai mult, el nu va mai avea patronajul nici a mai multor organizaţii de caritate care ţine de armată şi de marină. 


    Prinţul Harry era numit de colegi
Prinţul Harry era numit de colegi

Faptul că e nevoit să renunţe la ele e o lovitură grea pentru Harry, care a spus mereu că perioada petrecută în armată a fost cea mai fericită, conform mirror.co.uk. El a petrecut zece ani ca soldat, timp în care a fost trimis în tururi operaţionale în Afganistan şi s-a calificat ca pilot de elicopter. Cariera lui militară s-a încheiat în 2015, dar Harry a rămas apropiat de armată şi a participat inclusiv la Jocurile Invictus, o competiţie pentru soldaţii răniţi şi bolnavi. 

Dorinţa lui Harry de a plăti costul renovării conacului Forgmore, dovada clară că vrea să renunţe la tot

Însă e clar că Harry e determinat să nu dea înapoi: nu doar că a renunţat la ceva ce era atât de important pentru el, dar a promis şi că va plăti cele 2,8 milioane de euro pe care statul britanic i-a cheltuit pentru a renova conacul Frogmore, unde a locuit cu Meghan. Potrivit unor surse din interiorul casei regale, prinţul a adus în discuţie banii imediat cum au început tratativele cu bunica şi tatăl său, tocmai pentru a le arăta că nu glumeşte. 

Meghan Markle şi Prinţul Harry au rămas fără titluri şi bani

Palatul Buckingham a anunţat, sâmbătă, că prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle nu vor mai fi numiţi “Alteţa Sa Regală” şi nu vor mai primi fonduri publice, ei nemaifiind membri activi ai familiei regale. Mai mult, Harry va renunţa la toate funcţiile din armată. Deşi Harry şi Meghan îşi doreau să rămână membrii "cu jumătate de normă", ei nu vor mai putea să reprezinte în niciun fel familia regală britanică. Deciziile luate de Regină vor intra în vigoare din primăvară.

Meghan şi Harry nu vor mai avea patronajul asociaţiile regale, dar vor rămâne cu cele pe care le patronează privat. Ei vor păstra conacul Forgmore drept reşedinţă în Marea Britanie, dar vor plăti cele 2.8 milioane de euro date pe renovare, dar şi o chirie. Mai mult, încă nu se ştie cine va asigura paza cuplului, dar se pare că va fi privată şi ea. Citeşte şi

Tatăl lui Meghan Markle îşi atacă iar fiica: «A transformat familia regală într-un circ»

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net