Meghan Markle vrea să nască acasă, ajutată de o moașă! Singura care a mai făcut acest lucru a fost Regina Elisabeta

meghan-markle-harry.jpg

Meghan Markle și prințul Harry
Meghan Markle își dorește să nască acasă
Foto: Getty

Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți în doar câteva săptămâni. În așteptarea fericitului moment, ducesa de Sussex s-ar fi răzgândit în privința modului în care vrea să nască. Se pare că fosta actriță americană nu vrea să audă de spital.

Meghan Markle are în vedere să nască la reședința din Windsor, au dezvăluit prietenii ei. Ducesa de Sussex își dorește să-i calce pe urmă Reginei și să aducă bebelușul pe lume cu ajutorul unei moașe, la conacul Frogmore, noua casă pe care o împarte cu prințul Harry, pe proprietatea Berkshire.

Regina Elisabeta i-a născut pe toți cei patru copii acasă

Regina Elisabeta a venit pe lume în casa bunicilor ei din Mayfair și a născut la Palatul Buckingham sau la Casa Clarence, nu la spital. Majestatea sa are patru copii: prințul Charles, prințesa Anne, ducele Andrew și contele Edward. 

Cu toate acestea, Meghan Markle și prințul Harry nu exclud ca ducesa să aducă pe lume primul ei copil la spital. Asta pentru că o femeie de peste 35 de ani prezintă un risc crescut de naștere prematură sau de necesitatea unei cezariene. Una dintre prietele ei din America a confirmat că Meghan Markle are o sănătate extrem de bună și că nu vede niciun motiv pentru care nu se poate bucura de o naștere ușoară în intimitatea casei ei, potrivit Daily Mail. Pe perioada sarcinii, ducesa a fost extrem de activă. Aceasta a practicat în fiecare zi yoga și nu a lipsit de la niciun eveniment. Dacă Meghan Markle alege într-adevăr să nască la domiciliu, ducesa ar putea avea parte de o naștere fără nicio ușurare a durerii.

„Ea ar prefera să nască acasă, dar depinde de cum evoluează lucrurile în timp”, a precizat o sursă apropiată de ducesa de Sussex. 

 

Citește și

Sărutul împăcării? Kate Middleton și Meghan Markle, împreună de ziua Commonwealth

Meghan Markle, noua prințesă Diana? Tacticile de PR pe care le utilizează ducesa au fost „inventate” de mama lui Harry

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1