Meghan Markle și prințul Harry și-au făcut cont de Instagram! Câți urmăritori au strâns în doar câteva ore

meghan-si-harry.jpg

Meghan Markle și prințul Harry într-o barcă
Meghan și Harry au publicat o serie de imagini inedite
Foto: Instagram

Meghan Markle (37 de ani) și prințul Harry (34 de ani) și-au făcut cont de Instagram, marți (2 aprilie). Ducii de Sussex au deja aproape 2 milioane de urmăritori, strânși în doar 14 ore de la lansarea paginii. Viitorii părinți și-au anunțat fanii că îi vor ține la curent cu toate proiectele în care se vor implica.

„Bine ați venit pe contul nostru oficial de Instagram. Abia așteptă să împărtășim cu voi munca noastră, cauzele caritabile pe care le promovăm, anunțuri importante și oportunitatea de a scoate în față probleme sociale cheie. Vă mulțumim că sunteți alături de noi - Harry & Meghan”, au scris ducii de Sussex pe contul lor de Instagram. 

Ce fotografii au publicat Meghan Markle și prințul Harry pe contul lor de Instagram

meghan_markle_instagram.jpg

Meghan Markle, îmbrățișând două femei
Meghan Markle a ales să publice imagini emoționante
Foto: Instagram

 

În doar câteva săptămâni, Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți pentru prima oară. Cel mai probabil, pe această rețea socială vor face marele anunț și vor publica imagini cu cel mai nou membru al familiei, imediat ce acesta va veni pe lume. În prima lor postare pe Instagram, ducii de Sussex au publicat și o serie de imagini, de la diverse evenimente la care au participat de-a lungul timpului. 

meghan-markle-instagram.jpg

Meghan Markle, alături de o bătrână aflată în scaun cu rotile
Aceasta este una dintre fotografiile postate de ducii de Sussex pe Instagram
Foto: Instagram

Regina Elisabeta a făcut prima postare pe Instagram

În urmă cu o lună, Majestatea sa a publicat prima sa postare pe Instagram, în timpul unei vizite la Muzeul de Științe din Londra. Regina Elisabeta (92 de ani) a făcut asta la 43 de ani de la primul e-mail pe care l-a trimis. E drept, Regina Elisabeta nu a postat un selfie, ci o scrisoare trimisă de matematicianul Charles Babbage către soțul Reginei Victoria, Prințul Albert. Majestatea sa a fost încântată să facă prima sa postare pe Instagram, chiar de la Muzeul de Științe din Londra. Îmbrăcată într-un compleu portocaliu și o pălărie asortată, Regina a asistat și la inaugurarea unei noi aripi ale muzeului. 

 

Citește și

Cine sunt verișorii bebelușului lui Meghan Markle

Suma exorbitantă pe care au plătit-o Harry și Meghan Markle pentru renovarea conacului de lux în care se vor muta

Loading...

Citește și