Regina Elisabeta a făcut prima postare pe Instagram, la 92 de ani! Ce a transmis Majestatea sa

regina-elisabeta.jpg

Regina Elisabeta la Muzeul de Științe din Londra
Majestatea Sa a fost în vizită la Muzeul de Științe din Londra
Foto: Getty

Acum există un nou influencer pe Instagram! Este vorba chiar de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Majestatea sa a publicat prima sa postare pe Instagram, joi (7 martie), în timpul unei vizite la Muzeul de Științe din Londra. Regina a făcut asta la 43 de ani de la primul e-mail pe care l-a trimis.

E drept, Regina Elisabeta nu a postat un selfie, ci o scrisoare trimisă de matematicianul Charles Babbage către soțul Reginei Victoria, Prințul Albert. Majestatea sa a fost încântată să facă prima sa postare pe Instagram, chiar de la Muzeul de Științe din Londra. Îmbrăcată într-un compleu portocaliu și o pălărie asortată, Regina a asistat și la inaugurarea unei noi aripi ale muzeului. 

Regina Elisabeta a folosit un iPad

regina-elisabeta-prima-postare-pe-instagram.jpg

regina elisabeta prima postare pe instagram
Regina Elisabeta a făcut pentru prima dată o postare pe Instagram
Foto: Getty

 

„Astăzi, în timpul vizitei la Muzeul de Științe am fost interesată să descopăr scrisoarea aceasta, în arhiva regală. A fost scrisă în 1843 stră-străbunicului meu, prințul Albert. Azi am avut plăcerea să învăț și despre activitățiile de programare a calculatoarelor realizate de copii. Mi se pare potrivit să fac această postare pe Instagram la Muzeul de Științe, care este un oioner în noile tehnologii și o inspirație pentru următoarea generație de inventatori ”, a scris Regina Elisabeta pe contul de Instagram al familiei regale. Majestatea sa a făcut postarea folosit un iPad, potrivit CNN.  Contul de Instagram al familiei regale are 4,6 milioane de urmăritori. Majestatea sa a semnat postarea „Elizabeth R.”

„Suntem onorați că Majestatea Voastră a făcut această postare, în timpul deschiderii The Smith Center de la Muzeul de Științe”, a transmis Muzeul de Științe din Londra. Vizita Reginei a anunțat deschiderea galeriilor de vală, dar și inaugurarea The Smith Center. 

 

Citește și

Secretele longevităţii relaţiei dintre Regina Elisabeta şi Prinţul Philip. Se cunosc de când suverana avea doar 8 ani

Motivul pentru care prinţul Harry se teme de bunica sa, regina Elisabeta a II-a

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1