Suma exorbitantă pe care au plătit-o Harry și Meghan Markle pentru renovarea conacului de lux în care se vor muta

Ultima actualizare:

    Harry și Meghan Markle și-au dorit să-și renoveze complet casaFoto: Getty
Harry și Meghan Markle și-au dorit să-și renoveze complet casaFoto: Getty

Meghan Markle (37 de ani) și prințul Harry (34 de ani) nu se gândesc la bani atunci când vine vorba de comfortul copilului lor. Ducesa de Sussex urmează să nască în doar câteva săptămânia, dar până atunci, reședința lor din Windsor trebuie să arată perfect.

Conacul de lux unde urmează să se mute Meghan Markle și prințul Harry a suferit modificări extrem de costisitoare în ultima perioadă. Ducii de Sussex și-au dorit să renoveze casa, astfel încât totul să fie perfect la venirea pe lume a primului lor copil. Conacul a fost construit în secolul al XVIII-lea pentru Regina Charlotte, soția Regelui George al III-lea.

Conacul lui Meghan Markle și al prințului Harry a fost renovat de la zero

Ducii de Sussex urmau să se mute săptămâna aceasta, dar pentru că s-au tot răzgândit cu privire la planurile de renovare, constructorii au întârziat cu terminarea casei. Harry și Meghan și-au dorit să renoveze conacul de la zero. Aceștia au vrut, printre altele, scări noi, șeminee noi și funcționale și parchet în toate camerele. Renovarea conacului Frogmore i-a costat pe ducii de Sussex aproximativ 3.5 milioane de euro. 

„Este un proiect extrem de scump. Conacul Frogmore este foarte vechi, așa că s-a lucrat mult la restaurarea acestuia, pentru a se potrivit cu standardele ducilor. Rezultatul costă între 2.5 și 3.5 milioane de euro. Conacul a fost făcut pentru a asigura o viață comfortabilă la țară pentru ducii de Sussex și copilul lor, departe de obositoarea capitală unde stăteau”, a declarat o sursă apropiată de cuplul regal, citat de The Daily Express. Meghan Markle a ținut în permanență legătură cu echipa care s-a ocupat de renovarea conacului Frogmore. Reședința ducilor de Sussex va dispune și de securitate sporită. 

Meghan Markle a amenajat o cameră specială pentru mama ei

Una dintre modificările importante a fost dărâmarea furnalului, care a fost posibilă doar cu reconstruirea acoperișului folosind materialele originale din secolul al XVII-lea. De asemenea, Meghan Markle și prințul Harry au optat pentru un sistem de încălzire în valoare de 60.000 de euro. De asemenea, ducii de Sussex și-au făcut pe comandă o masă uriașă pe care să o pună în sufragerie. De asemenea, Meghan Markle i-a făcut mamei ei, Doria Ragland, un studio de yoga. Mama fostei actrițe americane urmează să se mute cu ei pentru a o ajuta cu bebelușul.

Citește și

Care este primul lucru pe care trebuie să îl facă prințul Harry după ce naște Meghan Markle, conform tradiției regale

Prințul Charles i-a interzis lui Meghan Markle să poarte coroane, deși Kate Middleton o face des: „Nu ar fi adecvat!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net