Kate Middleton și Meghan Markle au pus capăt zvonurilor care le dau certate. Au participat împreună la Crăciunul regal

gettyimages-1086587944.jpg

Meghan Markle și Kate Midleton s-au întrecut în ținute de Crăciun
Foto Getty Images

Kate Middleton și Meghan Markle au apărut împreună la slujba de Crăciun de la Sandringham, unde vor petrece sărbătorile alături de Regina Elisabeta a II-a. Toată lumea a fost uimită să le vadă pe cele două ducese împreună, deoarece s-a zvonit în ultima vreme că ele ar fi certate şi că nu se suportă de niciun fel.

Potrivit dailymail.co.uk, Kate Middleton şi Meghan Markle au mers împreună spre biserică, alături de soții lor, William şi Harry. Din imaginile surprinse de fotografii aflaţi acolo, se vede că ele au lăsat deoparte toate divergențele pe care le aveau înainte de Sărbători. Sunt zâmbitoare și apropiate.

gettyimages-1086577454.jpg

Kate Midleton și Meghan Markle a mers alături de soții lor
Foto Getty Images

S-a spus că Meghan şi Kate sunt firi diferite, ceea ce ar fi dus la ruptură, iar acest lucru s-a observat şi în vestimentaţia pentru care a optat fiecare dintre cele două ducese. Kate Midleton a ales o ținută clasică, complet roşie. Meghan Markle însă nu a ţinut la fel de mult la protocolul impus de Casa Regală şi a avut o rochie şi un palton cu o croială modernă, create de Victoria Beckham, o bună prietenă a sa. 

În drum spre biserică, Meghan și Kate au schimbat şi câteva vorbe şi au râs, o altă dovadă clară că orice probleme ar fi existat între ele, aceastea sunt acum de domeniul trecutului. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1