Meghan Markle a primit o vizită surpriză cu puţin timp înainte de a naşte

meghan-markle-copil.jpg

Meghan Markle mai are foarte puţin şi naşte
foto: Getty

Meghan Markle mai are foarte puţin şi va aduce pe lume primul ei copil. Ea şi soţul ei, Prinţul Harry, se află la Windsor, în noua lor casă, Frogmore Cottage, iar detaliile naşterii sunt ţinute secrete. Înainte ca Meghan să devină mamă, ea a primit însă o vizită foarte importantă.

Meghan Markle poate naşte în orice clipă, iar înainte de marele eveniment Regina Elisabeta a II-a a dorit să îi facă o vizită soţiei nepotului său. 

"Maiestatea sa a vrut să le ureze bun venit ducilor de Sussex în noua lor casă. Până la urmă, s-au mutat practic în grădina ei, aşa că a fost primul lor musafir. Harry şi Meghan au fost încântaţi", a declarat o sursă din apropierea familiei regale, conform mirror.co.uk. 

Regina nu a mers însă singură la Frogmore Cottage, care se află în apropierea Castelului Windsor. Ea a fost însoţită de Ducii de Cambridge, de Zara şi Mike Tindall şi alţi membrii ai familiei regale. 

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au mutat recent în noua casă, care a fost removată cu trei milioane de lire, parţial bani publici. 

Ducii de Sussex au încălcat mai multe tradiţii regale privind venirea pe lume a unui nou membru, cea mai importantă fiind faptul că Meghan nu va naşte la spitalul St. Mary din Londra. Nici nu va poza pe treptele spitalului, la câteva ore după naştere cum au făcut femeile din familie, de la Diana încoace. 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1