Mariajul dintre Donald Trump și Melania, analizat de experți: «Fețe ca de înmormântare și dragoste cu sila»

Ultima actualizare:
Donald Trump, încercând să își ia soția de mână
Donald Trump, încercând să își ia soția de mână

Președintele SUA, Donald Trump, și soția lui, Melania, au ajuns luni, 3 iunie, în Marea Britanie, în cadrul vizitei de stat pe care cei doi o vor face preț de câteva zile. Deși cuplul a participat deja la câteva evenimente importante, printre care și întâlnirea cu Regina Elisabeta a II-a, se pare că experții în limbaj corporal nu pot trece, totuși, cu vederea, momentul în care soții au ajuns pe aeroportul din Londra.

Încă din momentul în care au coborât din avionul Air Force One, Trump și Melania știau că toți ochii sunt ațintiți asupra lor și că trebuie să facă impresie bună, însă se pare că problemele pe care cei doi le au în mariaj nu îi lasă nicicum să se comporte ca un cuplu obișnuit, sudat și tandru. Și toate aceste informații sunt trădate de limbajul lor corporal, așa cum explică expertul Judi James, potrivit Mirror

Se poate observa cum Donald încearcă să o prindă de mână pe Melania într-o primă fază, fără ca măcar să se uite la aceasta, semn că gestul a fost unul mecanic, nicidecum unul care să exprime tandrețe. În momentul în care a reușit să o prindă, ulterior, de mână, însă, gestul nu părea deloc unul natural, ci mai degrabă forțat, strângerea de mână fiind, în sine, una ciudată. Iată filmulețul!

Ce spun experții în limbaj corporal despre mariajul dintre Donald Trump și Melania 

„Aveau niște fețe ca de înmormântare atunci când s-au dat jos din avion, ca și când ar fi ajuns din greșeală într-o locație nedorită de vacanță. În timp ce oferea salutul său obișnuit, expresiile faciale ale lui Trump trădau încordare, în timp ce ale Melaniei erau ascunse de ochelarii săi imenși, în timp ce Prima Doamnă își ținea capul în pământ.

O ținere de mână cel puțin ciudată....
O ținere de mână cel puțin ciudată....

În mod neobișnuit, cuplul prezidențial părea că schimbă câteva păreri înainte să salute armata, după care Trump a început să caute mecanic mâna soției lui. Melania nu și-a retras mâna de data aceasta, însă a folosit scuza vântului puternic pentru a-și aranja părul și pentru a se retrage imediat din gestul tandru al partenerului ei, evitând ulterior să își mai lase mâna disponibilă pentru o altă încercare de-a lui Trump.

Donald părea determinat să își arate afecțiunea față de soția lui, totuși, atingând-o pe spate pe Melania de patru ori după ce au coborât din elicopter”, a susținut expertul.


    O ținere de mână cel puțin ciudată....Foto: Getty
O ținere de mână cel puțin ciudată....Foto: Getty

Să însemne acest lucru oare că relația lor este, din nou, tensionată? Cert este că cei doi au fost mai mereu dați exemplu atunci când a venit vorba de interacțiuni stânjenitoare în public. Donald și Melania Trump și-au propus să bifeze mai multe evenimente în perioada vizitei lor din Marea Britanie (3-5 iunie): prânzul cu Regina Elisabeta, ceai cu Prinţul Charles, un banchet la Palatul Buckingham şi un tur al Westminster Abbey, biserica în care au fost încoronaţi monarhii englezi de peste 1.000 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net