Melania Trump face orice ca să îl evite pe Donald Trump. Ultimul gest trădează cât de supărată este

Ultima actualizare:

    Melania Trump nu mai suportă știrile despre infidelitatea soțului eiFOTO: EPA
Melania Trump nu mai suportă știrile despre infidelitatea soțului eiFOTO: EPA

Melania Trump a lipsit în mod surprinzător vineri, 23 Martie, de la plimbarea obișnuită alături de soțul ei, Donald Trump, președintele SUA.

 În ciuda faptului că soția președintelui apărea pe lista oficială a programului Casei Albe cu un loc rezervat în elicopterul „Marine One”, președintele a fost văzut parcurgând drumul de unul singur. Aceștia trebuiau să ajungă în Mar-a-Lago pentru tradiționala lor excursie, însă prima doamnă a fost surprinsă în timp ce se îndrepta către baza aeroportului Andrews.

Surse apropiate de „US Weekly” susțin că Melania Trump a refuzat să călătorească alături de soțul ei din cauza interviului pe care Anderson Cooper l-a avut cu fostul model Playboy, Karen McDougal, care susținea că a intreținut relații sexuale neprotejate cu președintele SUA, la doar trei luni după ce aceasta i-a dat naștere fiului lor Barron.

Sursele spun că Melania este foarte tristă și nemulțumită de viața pe care o are alături de președinte și că dacă ar putea, și-ar lua fiul și ar pleca departe de Donald Trump. Comportamentul ciudat al Melaniei poate fi observat într-un fimuleț care arată momentul în care familia prezidențială ajunge în Florida. În timp ce coboară din avion, Melania nu face front comun cu președintele, care saluta și zâmbește, ci mai degrabă îndepărtează de acesta, în timp ce fiul lor este prins la mijloc. De asemenea, la plecare, soția președintelui nu îl așteaptă, coborând pe scări doar alături de copilul lor. Pe toată durata filmulețului, Donald Trump și prima doamnă nu se privesc sau ating.

Președintele s-a întors înapoi în Washington D.C singur în data de 25 Martie, în timp ce Melania Trump a rămas în Mar-a-Lago cu fiul ei pentru a petrece împreună vacanța de primăvară.

Întrebată dacă prima doamnă are comentarii cu privire la acuzațiile pe care le-a făcut McDougal, purtătoarea sa de cuvânt, Stephanie Grisham, a declarat că Melania dorește momentan să se concentreze pe relața cu fiul ei, dorind să fie o mamă bună pentru copil și că se bucură de vacanța petrecută alături de acesta.În ceea ce privește pregătirile pentru poza prezidențială, prima doamnă deține un record pentru abandonarea sau anularea acestui eveniment începând cu momentul în care acuzațiile cu privire la posibila aventură au apărut.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net