Marea Britanie interzice sărutul de Revelion din cauza noii tulpini de coronavirus

Ultima actualizare:

    Sărutul de la miezul nopții, interzis în Marea Britanie anul acestafoto: Shutterstock
Sărutul de la miezul nopții, interzis în Marea Britanie anul acestafoto: Shutterstock

Noua tulpină de coronavirus schimbă regulile în Marea Britanie. Tradiţia sărutului de la trecerea dintre ani a fost interzisă pentru acest an. Britanicii sunt îndemnați să respecte regulile de distanțare socială, deoarece noua tulpină a coronavirusului se răspândește rapid în toată țara.

După ce în Marea Britanie a fost descoperită o nouă variantă a coronavirusului, autorităţile britanice le interzic cetăţenilor sa se sărute la trecerea dintre ani, aşa cum era tradiţia, potrivit Digi24.

Restricţiile din Regatul Unit nu s-au limitat la restricțiile privind transportul aerian şi feroviar. Londra a intrat în cel mai ridicat nivel de alertă din cauză că virusul în noua sa formă se răspândeşte tot mai rapid şi este tot mai greu de identificat.

Autoritățile britanice: ”Le cerem oamenilor să mențină contactul la minimum”

Downing Street a cerut britanicilor să respecte regulile de distanțare socială, deoarece Marea Britanie a înregistrat o creștere a cazurilor de coronavirus: „Am fost clari, premierul a spus anterior că este important ca toată lumea să urmeze recomandările şi să facă tot ce poate pentru a reduce transmiterea virusului. Acest lucru rămâne valabil în ajunul Anului Nou, aşa că le cerem oamenilor să respecte instrucţiunile şi să menţină contactul la minimum”.

În mod tradițional, în Marea Britanie sărutul la trecerea dintre ani simbolizează modul în care va evolua relația de cuplu anul următor.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net