Kate Middleton, superbă într-o rochie din dantelă și cu cercei de 400 de euro

Ultima actualizare:
Kate Middleton a purtat o rochie din dantelă Alexander McQueen
Kate Middleton a purtat o rochie din dantelă Alexander McQueen

Kate Middleton (37 de ani) a strălucit, luni seară, la Royal Variety Performance de la London Palladium, într-o rochie Alexandre McQueen accesorizată cu o pereche de cercei de designer, în valoare de aproape 400 de euro.

Zâmbitoare, cu părul coafat în bucle lejere, Kate Middleton a atras toate privirile la Royal Variety Performance, gala anuală organizată pentru strângerea de fonduri pentru Royal Variety Charity, o societate caritabilă patronbată de Regina Elisabeta a II-a.

Dacă prințul William a ales un costum negru, cu cămașă albă și papion negru, Kate a optat pentru o ținută sofisticată, accesorizată cu o pereche de cercei spectaculoși creați de designerul de origine turco-canadiană Erdem.


    Kate Middleton a purtat o rochie din dantelă Alexander McQueenfoto: Profimedia
Kate Middleton a purtat o rochie din dantelă Alexander McQueenfoto: Profimedia

Kate a ales modelul ”Floral”, pe care l-a mai purtat și anul trecut, în octombrie, când a vizitat Victoria and Albert Museum din Londra. În urmă cu un an era vorba despre primul eveniment oficial al ducesei de Cambridge după ce devenise mamă pentru a treia oară. Spre deosebire de luni seară, Kate i-a purtat atunci în combinație cu o rochie de zi, semn că ducesa de Cambridge știe să folosească versatilitatea unei bijuterii spectaculoase, cu cristale negre și gri montate pe o structură rotundă, terminată cu floare în partea de jos și o perlă care atârnă.

Rochia ducesei, din dantelă neagră, lungă până-n pământ, cu mâneci lungi și decolteu în formă de inimă, poartă semnătura lui Alexander McQueen. Kate și-a completat ținuta cu faimosul inel de logodnă cu safir și diamante, un clutch negru și pantofi negri stiletto.

Citește și:

Kate Middleton, mămică model! Participă alături de Prințul Louis la lecții de dans și cântat

Kate Middleton, cinci ținute prin care ne amintește de prințesa Diana

image
image
image
image
image
image
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net