Kate Middleton, mămică model! Participă alături de Prințul Louis la lecții de dans și cântat

kate-middleton-prince-louis.jpg

Kate Middleton merge cu Prințul Louis la un festival de muzică și dans, destinat copilașilor
Foto: Getty

Kate Middleton nu se dă de la nimic în lături atunci când vine vorba de micuții ei! Astfel, Ducesa de Cambridge, cu o reputație nepătată și un titlu care ar îndeamna-o să fie cât mai serioasă, a decis să își înscrie bebelușul la cursuri de dans și cântat, la care nu doar că este și ea prezentă, dar participă în egală măsură!

Toți admiratorii Casei Regale Britanice știu deja că ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, sunt o pereche extrem de modestă și cu „picioarele pe pământ”, adesea făcându-se comparații între ei și „omologii lor”, ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, care uneori mai calcă strâmb și ajung să mai facă una, două extravaganțe. 

Kate Middleton face cursuri de muzică și dans alături de micuțul ei, Prințul Louis

De la călătoriile lor cu avioane de linie, la comun, până la locațiile pe care aleg să le frecventeze, Kate și William întăresc, într-adevăr, ideea potrivit căreia faptul că fac parte din familia regală britanică nu li s-a urcat deloc la cap, din contră. Același lucru se aplică și pentru ieșirile cu micuții lor, cei doi duci având împreună trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și mezinul familiei, micuțul Prinț Louis. Dacă alte mame celebre preferă să trimită dadacele la plimbare cu copiii, se pare că ducesa Kate are de gând să petreacă timp cu micuții ei ori de câte ori are ocazia, acest lucru însemând să meargă personal cu ei „la joacă”, potrivit Daily Mail. 

gettyimages-1161195660-594x594.jpg

Kate Middleton ia parte la activități amuzante cu Prințul Louis
Foto: Getty

Recent, Kate Middleton a fost surprinsă cu zâmbetul până la urechi alături de Prințul Louis, la un festival de muzică englez, ce are loc în fiecare săptămână, și costă în jur de 12 lire. Ducesa de Cambridge câștigă tot mai mult admirația comentatorilor regali, după ce a fost zilele trecute și într-un pub, la o ieșire cu alte mămici de la școala copiilor ei, aceștia catalogând-o pe soția lui William ca fiind „extrem de modestă și normală”. 

21103172-7693691-image-a-35_1573948439382.jpg

Cursurile sunt ținute de un om îmbrăcat în maimuță

Acum, după ieșirea cu mamele, Kate l-a scos pe Prințul Louis și la „Monkey Music sessions”, un festival muzical dedicat micuților, care cuprinde și cursuri de cântat și dansat pentru copilași. Partea amuzantă este că aceste cursuri sunt susținute de un om îmbrăcat într-o maimuțică, ce le pune și pe mămici să cânte și să danseze împreună cu bebelușii lor. Și, deși face parte dintr-o familie unde eticheta este pusă pe primul loc, lui Kate se pare că nu îi este deloc frică să se „maimuțărească” alături de micuțul ei, dacă acest lucru înseamnă să petreacă timp cu el și să îl facă să zâmbească. 

 

 

Loading...

Citește și