Cât costă inelul de logodnă al lui Kate Middleton. I-a aparținut Prințesei Diana

Ultima actualizare:

    Kate a primit valorosul inel de logodnă de la Prințul WilliamFoto: EPA
Kate a primit valorosul inel de logodnă de la Prințul WilliamFoto: EPA

Purtată cândva de Prințesa Inimilor, bijuteria care tronează acum pe inelarul lui Kate Middleton (35 de ani) are nu doar valoare sentimentală, dar și materială. Mai mult, reprezintă piesa centrală a colecției de accesorii de preț pe care Kate a strâns-o de când a devenit ducesă.

Unele dintre bijuterii sunt unicat, așa că valoarea totală nu a putut fi contorizată cu exactitate, dar se situează undeva între 600.000 și un milion de lire sterline, notează Daily Mail. Piesa de rezistență o reprezintă, fără doar și poate, inelul de logodnă primit de la Prințul William, care a aparținut Prințesei Diana.

Dacă l-ar vinde astăzi, ar primi pe el 300.000 de lire sterline, este împodobit cu diamante și safire și a devenit cel mai de preț obiect al lui Kate, de care nu se desparte și pe care nu-l vrea copiat.


    Prințesa Diana a purtat inelul înaintea lui KateFoto: EPA
Prințesa Diana a purtat inelul înaintea lui KateFoto: EPA

Colecția de bijuterii mai include o brățară de 150.000 de lire, despre care se crede că este un cadou de la socrul său, Prințul Charles, un colier cu diamante de la Cartier, a cărui valoare este 55.000 de lire, dar și o pereche de cercei de la aceeași firmă, cadou de la William, de aproape 36.000 de lire sterline.

Ducesa are 40 de perechi de cercei, iar preferații ei sunt cei care atârnă și îi pun în evidență eleganța gâtului. Indiferent dacă poartă accesorii de zeci de mii de lire sterline sau unele de câteva zeci de lire, Kate știe să păstreze linia simplității și a bunului gust.

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net