Asistenta personală a lui Meghan Markle a început să plângă din cauza cerințelor ducesei

deschidere_spl1629614_001_0.jpg

Meghan Markle este foarte dură cu angajații ei
Citeste tot despre: 

Meghan Markle ar fi cam dură cu angajații ei, așa cum scrie presa străină. Soția Prințului Harry și-ar fi făcut asistenta personală să plângă și să demisioneze din cauza cerințelor sale dure.

După șase luni în care a lucrat pentru Meghan Markle, Melissa Toubati și-a dat demisia deoarece nu mai suporta modul ei imperativ de a-i cere să face lucrurile, dar și cerințele inumane pe care le avea soția lui Harry.

Potrivit dailymail.co.uk, o sursă a ziarului a declarat că Melissa a fost foarte stresată de locul de munca. „Jobul ei era foarte strsant, iar în final a devenit prea mult. S-a confruntat cu multe. Meghan punea multe cerințe și multă presiune pe ea și des ajungea să plângă din cauza lui Meghan”, a declarat sursa.

Melissa Toubati a lucrat în trecut pentru Robbie Williams și Ayda Field, jurați de la X Factor. Conform surselor din presa străine, Melissa nu este prima care a renunțat la poziția pe care o avea în Palatul Regal.

Un zvon care a plecat din interiorul Casei Regale a Marii Britanii susține că Meghan și Harry își doresc să se mute de lângă Kate și William, în Windsor.

Loading...

Citește și